Ofspor Lider Altınordu’ya boyun eğdi

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta 19.hafta maçında sahasında Lider Altınorduspor’u ağırlayan Ofspor, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Ofspor Lider Altınordu’ya boyun eğdi

Ligde geçen hafta Ankara deplasmanından 3 puanla dönen Ofspor, sahasında oynadığı maçta lider Altınordu karşısında tutunamadı.

 

Konuk ekibin daha baskılı bir oyun sergilediği ilk yarıda iki takım da net pozisyon bulmakta zorlandı.

 

İlk yarının uzatma bölümünde konuk ekibin kazandığı serbest vuruşta Gökhan Karadeniz topu filelere gönderdi ve Altınordu ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

 

50.dakikada Ozan ve 59.dakikada da Umut’un girmesiyle oyuna ortak olmayı amaçlayan Ofspor, bu amacına ulaşamadı. 67.dakikada Ercan’ın ceza sahasında rakibine müdahalesine penaltı hakem penaltı dedi. Atışı Gökhan Karadeniz kullandı ve Altınordu’yu 2-0 ne geçirdi.

 

70.dakikada Altınordu farkı 3’e çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta topla birlikte ceza sahasına giren Halil İbrahim Tuna düzgün bir vuruşla topu yerden köşeye gönderdi ve takımını 3-0 öne geçirdi.

 

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Ofspor, ikinci yarının ikinci maçında sahasında Lider Altınordu’ya 3-0 mağlup oldu.


Ofspor 0-3 Altınordu AŞ

Stat:
Of İlçe

Hakemler:
Nuri Karahançer, Hicabi Pür, Mustafa Arıöz

Ofspor:
Hayrettin, Ercan, Gökhan, Ziya, Muhammet Emre (Dk 73 Furkan), Serkan (Dk 50 Ozan), Ekrem, Abdurrahman, Cengiz (Dk 59 Umut), Emrah, Can.

Altınordu A.Ş.:
Ramazan, Gökhan Yılmaz, Timur, Engin (Dk 62 Özkan), Gökhan Karadeniz (Dk 77 Ozan), Arif, Halil İbrahim, Kemal, Taha (Dk 83 Doğan), Sinan, Samet

Sarı Kartlar:
Dk 34 Gökhan, Dk 54 Ozan, Dk 67 Ercan (Ofspor), Dk 78 Samet (Altınordu)

Goller:
Dk 45+1 ve Dk 68 penaltıdan Gökhan Karadeniz, Dk 70 Halil İbrahim  (Altınordu)

 

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta 19. hafta maçında Ofspor sahasında konuk ettiği Altınordu’ya 3-0 mağlup oldu.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24