Ofspor Başkanı Saral’dan Bakan Kılıç’a Ofspor forması

Ofpor Kulubü Başkanı Olcay Saral tarafından hediye edilen Ofspor formasını oğluna veren Bakan Kılıç, oğlu Muhammet Emin’den ilginç bir tepki aldı.

Ofspor Başkanı Saral’dan Bakan Kılıç’a Ofspor forması

Of’u ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral ve yöneticiler tarafından Ofspor forması hediye edildi.

 

Formayı beraberindeki Muhammet Emin’e veren Bakan Kılıç, oğlundan ilginç bir tepki aldı. Babasına formanın eski logolu olduğunu belirten Muhammet Emin, Ofspor Temmuz ayında yapılan Kongrede logosunun değiştiğini ve bu formadaki logonun eski logo olduğunu söylemesi gülüşmelere neden oldu.

 

Bakan Kılıç da  “Yoksa başkan bize elde kalan formaları mı hediye ediyor” diyerek espri yaparken Muhammet Emin’in kolundaki Bordo-Mavi bileklikler ise dikkat çekti.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
FATİH SEYHAN
FATİH SEYHAN - 11 yıl Önce

OFsporun başkanı şikecileri seven bakan efendi ve daha diğerleri ofsporu kümede kalma başarısı gösterden başkanı tebrik etmek lazımda nedense takımın hali içler acısı takım borç içerisinde yüzüyor e bakan efendi olimpik yüzme havuz sözü verdi ofa zira borç icerisinde yüzen ofspor başkanı yüzeceği yeri almış oldu bakandan merak ettimde ofsporun esnafdan topladığı paralar nerelerde

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24