Ofspor 50.yılda şampiyonluğa hazırlanıyor

Kuruluşunun 50.yılında yeni sezonun Of’taki ilk etap çalışmalarını tamamlayan Ofspor, sezon öncesi kamp çalışmaları için Erzurum’a gitti.

Ofspor 50.yılda şampiyonluğa hazırlanıyor
1968 yılında kurulan Ofspor, 2017-2018 sezonunda kuruluşunun 50.yılını yaşayacak. 50.yılında 3.ligde yeniden şampiyonluk yaşamak isteyen Ofspor, yeni sezon çalışmalarını Erzurum’da sürdürüyor.

 

Of’ta ki iki haftalık çalışmalarını geçen hafta Perşembe günü tamamlayan Ofspor, Trabzonspor U 21 takımı ile oynadığı hazırlık maçının ardından 3 günlük tatile girdi.

 

31 Temmuz Pazartesi günü Erzurum’a giden Ofspor iki haftalık kamp çalışmalarını Palandöken’de gerçekleştirecek.

 

13 Ağustos’ta Of’a dönek olan Ofspor, 27 Ağustos’ta başlayacak olan lig maçlarına kadar sezon öncesi son hazırlıklarını kendi tesislerinde tamamlayacak.

 

Maçlar Sürmene’de

Ofspor, 2017-2018 sezonunun iç saha maçlarını Sürmene İlçe Stadında oynayacak. Of İlçe Stadının bulunduğu alana yapılacak olan Yeni Of Devlet Hastanesi için Of İlçe stadının yılmasına karar verilmişti. Of İlçe Stadının da İrfanlı Mahallesi Sahil Dolgu alanına yapılmasına karar verilmişti.

 

Hastane İhalesinin ertelenmesi nedeniyle Of ilçe Stadının yıkımına henüz başlanamaması nedeniyle Ofspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını kendi tesislerinde yapabildi. Ancak 2017-2018 sezonu maçlarını ise Sürmene İlçe Stadında oynayacak.

 

İrfanlı Sahil dolgu alanında yapımına başlanan stadın 2018-2019 sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor.

 

Başkan Saral’dan Of Havadis’e özel açıklamalar

Ofspor’un Of İlçe Stadındaki son antremanını seyreden Başkan Olcay Saral, Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’a özel açılamalar yaptı. Transferden, stat sorununa, Erzurum kampından Sürmene’de oynanacak olan maçlara kadar önemli açıklamalar yapan Başkan Saral, 50.yılda başarılı bir sezon geçirmek istediklerini ifade etti.

 

Sürmeneli Taraftarlara çağrıda

Başkan Olcay Saral, Of Havadis’e yaptığı açıklamada Sürmenespor taraftarlarına seslenerek iç saha maçlarını Yeşil Beyaz forma ile oynayacaklarını söyledi.

 

Sürmenespor taraftarlarına jest yapacaklarını belirten Başkan Saral; “Sürmene’deki taraftarlara da Of’taki taraftarlarımıza da sesleniyorum. Maçlara gelsinler. Sürmenespor uzun süredir profesyonel ligde değil. Onlara da güzel maçlar izlettirmek istiyoruz. Ofspor’u da kendi takımları gibi sahiplenmeliler. Sürmene’deki maçlara yeşil beyaz formalarla çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Of’a iyi oyuncu getirmekte zorlanıyoruz

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Saral; “Takımda 2-3 notada eksikliklerimiz var. İyi bir forvete ihtiyacımız var. Çalışmalarımız devam ediyor. Geçen sezon olduğu gibi yine en önemli eksikliğimiz hücum bölgesinde. Geçen yıl da eksiktik. Takımın yükünü taşıyacak birkaç oyuncu maalesef ki getiremedik. Ekonomik olarak haddimizi aşan teklifler yaptığımız halde başarılı olamadık. Of’ iyi oyuncu getirmekte zorlanıyoruz. Genç oyunculara bel bağlamak durumunda kalıyoruz” diye konuştu.

 

İlk Maç Ankara’da

Bu yıl 3. Lig Birinci grupta oynayacak olan Ofspor, 2017-2018 sezonunun ilk maçını Ankara’da ligin yeni ekiplerinden Altındağ Belediyespor ile oynayacak.

 

Ofspor uzun süredir sezonlara deplasmanlarla başladığını ifade eden Başkan Olcay Saral; “İlk lige çıktığımız yıl Amasya ile Of’ta oynamıştık geri kalan sezonlar hep deplasmanla başlıyoruz. Bu şans mı şanssızlık mı bilemiyorum” diye konuştu.

 

Takımdan umutluyum, başarılı olacağız

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ın sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Mehmet Ali Karaca; “Ben Rizespor altyapısında başladım. Bu yıl Ofspor’da çalışmak kısmet oldu. Takımdan çok umutluyum, iyi oynuyorlar hevesliler. 2-3 iyi futbolcuya daha ihtiyacımız var. Başkanımız uğraşıyor halledeceğiz inşallah. Amacımız tempolu bir takım kurmak. Heyecan veren, çok gol atan ama az gol yiyen takım oluşturmak” dedi.

 

Ofspor’un yeni sezonda Teknik Direktörlüğünü Rizespor Teknik Ekip Sorumlularından ve Rizespor Altyapı Koordinatörü Mehmet Ali Karaca yaparken, Teknik Direktör Yardımcılığı görevine Sinan Durmuş, Kaleci Antrenörlüğü görevine ise Besim Koçal getirildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

BAŞAŞRILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24