Oflu Şoför esnafından Ofspor'a destek

Of’ta esnaflık yapan bir grup Şoför, Ofspor lisanslı ürünlerinden toplu alım yaparak kulübe maddi katkıda bulundu.

Oflu Şoför esnafından Ofspor'a destek

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen tören ile Şoför esnafından ürün karşılığı temin edilen kaynak, Haydar Dayıoğlu ve Mehmet Vahapoğlu tarafından Başkan Olcay Saral’a teslim edildi.

 

Sayın Başkanın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve altyapıya verdiği destekten dolayı kendisini takdir ettiğini belirten Of Kaymakamı Eren Arslan; “Şoför esnafımızın göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. 2. Ligde mücadele eden Ofspor İlçemize her alanda önemli bir katma değer sunmaktadır. Birçok ilin takımını taraftarlarıyla birlikte İlçemizde ağırlamaktayız. Bu geliş gidişler ilçemizin tanıtımına önemli bir katkı sağlamaktadır. Bizlere düşen görevde ilçemizin nadide bir çiçeği olan ve sosyal ve kültürel alanda çok önemli bir işlev gören Ofsporumuzu elimizden geldiği kadar desteklemektir. 18 aydır başarılı bir şekilde görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Yönetim Kurulumuzu tebrik ediyorum. Teknik heyet ve futbolcularımıza hafta sonu deplasmanda kazandıkları Bugsaş maçından dolayı kutluyor, bundan sonraki müsabakalarında başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Of Kaymakamı Eren Arslan öncülüğünde gerçekleştirilen çalışma sonrası ürün alarak Kulübe katkıda bulunan tüm Şoför esnafına teşekkür eden Başkan Olcay Saral; “Her daim yanımızda olan ve maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen sayın Kaymakamımıza tüm yönetim kurulumuz, teknik heyet ve futbolcularımız adına şükranlarımı sunuyorum. Ofspor Kulübümüz sadece bir futbol kulübü olarak değil, sosyal sorumluluğunun yanı sıra Karate, Güreş, Boks ve Okçuluk gibi diğer amatör alanlarda da branşlaşma çalışmalarını başlamış bulunmaktayız. Yönetime geleli 18 ay gibi bir zaman zarfı içerisinde Kulübümüz tam olmasa da çok değerli Oflu hemşerilerimiz sayesinde borcumuzda önemli bir azalma meydana geldi. Devletimize hiçbir borcumuz bulunmamaktadır. İnşallah Federasyonla olan bir takım küçük pürüzleri çözdükten sonra Lisans için başvuruda bulunacağız” dedi.

 

En önemli hedeflerinin altyapıyı kalıcı hale getirmek olduğunu belirten Saral, bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Çocuklarımızı hem eğitimleriyle hem de sporcu kimlikleriyle ön plana çıkararak her alanda yetişmiş bireyler olarak Türk sporuna sunmak istediklerini söyledi.

 

Şoför esnaflarından Haydar Dayıoğlu; “Şoför arkadaşlarımızla birlikte yönetim kurulumuzun yapacağımız bir bilgilendirme ve kaynaşma toplantısı sonrası bu yardımların artarak devam edeceğine inancımız tamdır. Gençlerimizin kahve köşelerinde ve internet salonlarında vakit öldürmeleri yerine bir spor alanıyla uğraşarak hem sağlıklı kalmaları geriden gelen nesillere örnek olmaları açısından Ofsporumuz lokomotif görev görebilir. Bizlerde bu doğrultuda imkanlarımız ölçüsünde kulübümüze maddi ve manevi katkıyı sunmak isteriz” dedi.

 

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen törene İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İdris Kabahasanoğlu,  Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Hacıahmetoğlu, Şoför esnafını temsilen Haydar Dayıoğlu ve Mehmet Vahapoğlu katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ofun dışı
ofun dışı - 10 yıl Önce

Sayın Yaşar köşe yazılarında başkalarına gazetecilik dersi verirken kendisinin böyle bir hataya düşmesi düşündürücüdür.Yunus Hacıahmetoğlu Ofsporun yönetim kurulu üyesi değil asbaşkanıdır.Sayın Yaşar kime neyin hizmetini vermektesiniz?

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24