Başkan Sarıalioğlu Ofspor ailesini iftarda buluşturdu

Başkan Sarıalioğlu tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Ofspor’un eski ve yeni yöneticileri, futbolcuları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile mahalle muhtarları birlikte iftar yaptı.

Başkan Sarıalioğlu Ofspor ailesini iftarda buluşturdu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, düzenlediği iftar yemeği ile Ofspor ailesini buluşturdu.

Sahil Hasbahçe tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Ofspor’da geçmiş yıllarda görev yapmış yöneticiler, bu dönem görev yapmakta olan yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve Of Belediyesi yöneticileri katıldı.

İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Ofspor Başkanı Olcay Saral, düzenlediği bu özel iftar programı ile Ofspor ailesini buluşturduğu için Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür etti.

Bu sezon deplasmanda 16 maç oynadıklarını belirten Başkan Saral, “11 maçtan galip ayrıldık ve 2 maçı da berabere bitirdik. Sadece 3 maçta mağlup olduk. Deplasmanda 35 puan toplayarak en çok puan toplayan takım olduk. 11 farklı şehirden galibiyetle ayrılırken aynı başarıyı sahamızda gösteremedik. İnşallah kalan üç maçımızı da kazanarak Play Off maçlarını oynamaya hak kazanacağız” diye konuştu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da yaptığı selamlama konuşmasında; “Olcay başkanımızı ve Ofspor’umuzu kutluyorum. İyi bir sezon geçiriyoruz. İnşallah kalan maçlarımı da kazanarak Play Off’tan şampiyonluğa ulaşacağız. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizi Pazar günü oynanacak olan Ceyhanspor maçına davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Geçen hafta Gümüşhanespor’u deplasmanda 3-2 yenen Ofspor, Play Off yolunda önemli bir avantaj elde ederken hafta sonu oynayacağı Ceyhanspor maçını da kazanarak avantajını korumak istiyor.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24