Zorluoğlu sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu

Cumhur İttifakının Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ile Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu Of sanayi esnafı ile kahvaltıda buluştu. Sanayi esnafını ziyaret eden Zorluoğlu Of Merkez Seçim Bürosunun açılışını yaptı.

Zorluoğlu sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli İdareler Genel Seçimlerine sayılı günler kala belediye başkan adayları seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

 

Cumhur İttifakının AK Partili Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Zorluoğlu ve Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu Of sanayi esnafı ile kahvaltıda buluştu.

 

Kahvaltıya Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, BBP Of Belediye başkan Adayı Numan Harbutoğlu, Belediye Meclis üyeleri ve üye adayları, teşkilat mensupları ve sanayi esnaf katıldı.

 

Aşhane tesislerindeki kahvaltıda Sanayi Esnafı Başkanı Mehmet, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, BBP Of Belediye Başkan Adayı Numan Harbutoğlu kısa bir selamlama konuşması yaptı.

 

Bakanımız en az % 85 oy istiyor

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ise yaptığı konuşmada, “Bu seçim çok önemli bir seçimdir. Biz milletimiz için milli birlik ve beraberliği ittifakı yaptık. Birileri de HDP ve teröristlerle ittifak yapıyor. Ben inanıyorum ki Oflu kardeşlerim bu oyuna gelmeyecektir. Of’tan öyle bir ses çıkacaktır ki bu ses kandilden duyulacaktır. Of Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza ve Cumhur İttifakına sahip çıkacaktır. Süleyman Soylu Bakanımız bizden en az % 85 oy istiyor. Gece gündüz demeden çalışıp bu amacı gerçekleştireceğiz. Bu kutlu davada bizlere sofralarını açan değerli esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

160 km beton, 146 km asfalt döktük

 Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da yaptığı konuşmada, “30 Mart 2014 seçiminde de, 7 Haziran seçiminde de burada kahvaltı yaparak seçim çalışmalarımıza başladık. Şimdi yine sizinle birlikteyiz buranın bereketine inanıyorum. Büyükşehir yasasıyla yükümüz arttı. İmkânlarımız ölçüsünde hizmet vermenin gayretinde bulunduk. Yol ağımız, hizmet ağımız genişledi. 3 tane büyük sel felaketi yaşadık. Tüm bunlara rağmen 160 km beton, 146 km asfalt yol yaptık. Bunları Oflu hemşerilerimizin desteği ile başardık. Şimdi çalışkanlığı ile atom karınca lakabını almış Murat Zorluoğlu başkanımla inşallah daha büyük işler başaracağız. Siz hemşerilerimizden büyük destek bekliyoruz” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

 

Bu seçim sadece bir yerel seçim değil

Ak Partinin ve Cumhur ittifakının Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Adayı Murat Zorluoğlu ise yaptığı konuşmada, “Çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Bu seçim önümüzdeki siyaseti şekillendirecektir. Bu seçim sadece yerel seçim olmayacaktır. 31 Mart’ta ortaya çıkacak tablo genel siyaseti olumlu ya da olumsuz etkileyecektir. Onun için bu seçimi sadece Büyükşehir Belediyesi seçimi olarak görmek yanlış olacaktır. Diğer bölgelerden düşebilecek oy oranımızı Trabzon’dan alacağımız destekle kapatmış olacağız. Of geçmişte tarihi destek verdi şimdi de aynı desteği bekliyorum. Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza güçlü destek vereceğinize inanıyorum. Of, Hayrat, Çaykara, Dernekpazarı’ndan özel destek bekliyorum. Seçim sonuçlarından sonra ekip ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz” diyerek duygularını ifade etti.

 

Seçim İrtibat Bürosunu açtılar

Kahvaltının ardından sanayi esnafı ziyaret edene Zorluoğlu ve Cumhur İttifakı üyeleri, Of Seçim İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

 

Seçim İrtibat Bürosunun açılışına AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora da katıldı.

 

Gün boyu Pf’ta seçim çalışmalarını sürdüren Zorluoğlu, Muhtarlarla ve Taksici Esnafıyla ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirerek sorunlarını dinlendi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 5 yıl Önce

SAYIN VALİM SEÇİMLERDE BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24