Zehra Hatun Kurs Talebelerinden Afrin Şehitlerine hatim

Of Merkez Zehra Hatun Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan öğrenciler Afrin’de şehit olan askerler ve tüm şehitlerimiz için her Cuma akşamı hatim okuyorlar.

Zehra Hatun Kurs Talebelerinden Afrin Şehitlerine hatim

Of Müftülüğü bünyesinde Of merkezde eğitim veren Zehra Hatun Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan öğrenciler, Afrin Operasyonunda şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için her Cuma akşamı hatim programı düzenliyorlar.

 

Ayrıca kurs yönetimi tarafından her hafta Of’taki kurum amirlerinden biri kursa davet edilerek öğrencilerle bir araya geliyor.

 

Program kapsamında kursu ziyaret eden ve öğrencilerin sevgisini kazanan Of İlçe Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, öğrencileri karakola davet eti.

 

Davete icabet etmek amacıyla şehitler için Hatim okuyan bir grup öğrenci hocaları Arif Öztürk, Yusuf  Haşil ve Recep Koç ile birlikte Of İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

 

Komutan Tanrıverdi tarafından makamında ağırlanan öğrenciler, tüm askerler ve güvenlik görevlileri için hatim okumaya ve dua etmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Komutan Tanrıverdi, kurs hocalarına ve öğrencilere teşekkür etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24