Yeniden Refah Partisi Of İlçe Teşkilatından Çaykur’a ziyaret

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'i makamında ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundular.

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Teşkilatından Çaykur’a ziyaret

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz, yönetim kurulu üyeleri Zeki Bilal Alçep, Hakan Karaarslan, İhsan Haliloğlu, Zafer Cevahirefendioğlu, Kerim Karaca ile birlikte Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'i makamında ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundular.

Genel Müdür Alim’e teşekkür eden Başkan Ayaz; “Öncelikle değerli Genel Müdürümüze ve kıymetli yardımcılarına çok teşekkür ediyorum. İmkanları dahilinde özveriyle çalıştıklarını bir kez daha görmüş olduk. Kendilerine Yüce Rabbim'den muvaffakiyetler diliyorum.

Yeniden Refah Partisi olarak 50 yıllık Milli Görüş tarihimizde görüldüğü üzere biz Milli Görüşçüler; Her zaman safımızı aziz milletimizin yanında almış bulunmaktayız. Geçmişte olduğu gibi, günümüzde de maksadımız bağcıyı dövmek değil, üzümü toplamak olduğundan; aziz milletimize faydalı olabilmek için çözüm odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu doğrultuda Çay üreticilerimizin mağduriyetini en aza indirebilmek için başta çay kanunu olmak üzere Rize'deki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve birçok kurum ve kuruluşlar ile temas halindeyiz. Önümüzdeki günlerde ALLAH nasip ederse kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendireceğiz. Yapmış olduğumuz çalışmaları Cenabı Hak hayırlara vesile kılsın inşallah” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Genel Müdür Yardımcıları Erdinç Hatioğlu ve Zeki Karaoğlu da hazır bulundu.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2022, 02:11

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24