Yaz geldi, trafik çilesi arttı

Of Havadis Gazetesi, 247.sayısında Of'un trafik sorununu manşetine taşıdı. Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte araç sayısının artması ilçede trafiğin kilitlenmesine neden oluyor. İşte Of Havadis'in 12 Haziran tarihli manşet haberi...

Yaz geldi, trafik çilesi arttı
HABERİN GALERİSİ
Of'ta trafik çilesi

Of'ta trafik çilesi

Of Havadis, Of'un sorunlarını gündeme taşıyarak çözüme kavuşması için dikkati çekmeye devam edior.

Gazetemizin bu hafta yayınlanan 247.sayısında Of'un trafik sorunu manşete taşındı.

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte araç sayısının artması ilçede trafiğin kilitlenmesine neden oluyor. İşte Of Havadis'in 12 Haziran tarihli manşet haberi...



Of’un en büyük sorunlarından biri olan trafik çilesi, yaz mevsiminin gelmesiyle iyice kendini hissettirmeye başladı. Aşırı araç yoğunluğu nedeniyle şehir merkezinde trafik zaman zaman kilitleniyor.

 


Genelde Perşembe ve Pazartesi günleri yoğun olan trafik, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sürekli olarak yoğun halde.

 

Aşırı yoğunluk nedeniyle araçlarını park edecek yer bulmakta zorlanan araç sahipleri, trafiğin daha da yoğunlaşmasına neden oluyorlar.

 

Atatürk Bulvarı ve PTT kavşağı ile Barbaros Caddesi üzerinde yoğunlaşan trafik, bu noktalarda ciddi sıkıntılar oluşturuyor.

 

Şehirlerarası otobüs terminalinin de şehir içinde olması nedeniyle otobüsler de trafik yoğunluğunun artmasına neden oluyor. Otobüslerin sürekli giriş-çıkış yaptığı PTT Caddesi üzerinde bulunan alış-veriş merkezleri nedeni ile araç parkları yüzünden bu noktada da trafik aşırı derecede yoğunlaşıyor.

 

Kargo şubeleri ve oto galerilerinin bulunduğu sahil iç yolu da trafik yoğunluğundan nasibini alan bir diğer nokta olarak dikkati çekiyor.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24