Yakup Türköz Özel Eğitim okulunda engelliler günü kutlaması

Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu’nda düzenlenen 3 Aralık Engelliler Günü kutlama programına katılan Müdür Kabahasanoğlu, öğrencilerle birlikte pasta kesti.

Yakup Türköz Özel Eğitim okulunda engelliler günü kutlaması

3 Aralık, Dünya çapında “Dünya Engelliler Günü” olarak kutlanıyor. Bu amaçla ülkemizde de çeşitli etkinliklerle Dünya Engelliler Günü kutlanıyor.

 

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da günün anlam ve önemine dikkat çekmek ve engellilerin gününü kutlamak içinYakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerini ziyaret ederek günlerini kutladı.

 

Müdür Kabahasanoğlu ziyarette öğrencilere yaş pasta götürerek bu özel günde yaş pastayı birlikte kestiler.

 

Müdür Kabahasanoğlu burada yaptığı konuşmada; “Bugün buraya sizlerin özel gününüzü kutlamak, sizlerle beraber olduğumuzu ifade etmek için geldik. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Onun için engellileri anlamalı, onların hayatını kolaylaştırmalıyız. Şükürler olsun ki ülkemiz geldiği nokta itibariyle engelliler için büyük mesafeler kat etti. Engellilerin hayatını kolaylaştırma adın yapılacak daha çok işler var. Hepsinden önemlisi onları anlamalı, onları sahiplenmeliyiz. Bu düşüncelerle sizin ve tüm kardeşlerimizin özel gününü kutluyorum. Okul idaremizi, öğretmenlerimizi fedakâr çalışması ve gayretlerinden dolayı kutluyor, başarılar diliyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulundaki kutlamaya İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Süleyman Bedir, Okul Müdürü Mustafa Akyıldız, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Müdür Kabahasanoğlu programın ardından öğrencilerin ürettiği ürenler hakkında öğretmen ve idarecilerden bilgi aldı.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24