Yakup Türköz Eğitim Meslek Okulu öğrencileri yemekte buluştu

Yakup Türköz Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen öğle yemeğinde buluştular.

Yakup Türköz Eğitim Meslek Okulu öğrencileri yemekte buluştu

Özel eğitim gereksinimli öğrencilere yönelik yaptığı eğitim öğretim faaliyetleri ile adından söz ettiren Of İlçesi Cumapazarı Mahallesinde bulunan Yakup Türköz Eğitim Meslek Okulu, Engelliler Haftası kutlamaları kapsamında öğrencilerini yemek organizasyonunda buluşturdu.

Cumapazarı Yardımlaşama ve Dayanışma Derneği (CUMDER)’in kurucularından ve yönetim kurulu üyelerinden İş İnsanı Cafer Saral tarafından Of Sahil Hasbahçe Salonunda verilen yemeğe Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Kaymakam Refiği Ali Can Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke, Cumapazarı Muhtarı Hüseyin Saral, Cumapazarı Yardımlaşama ve Dayanışma Derneği (CUMDER) üyesi Osman Topçu, Okul Müdürü Mustafa Akyıldız, öğretmen, hostes ve öğrenciler katıldı.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek yemek sonrası öğrencilerle tek tek sohbet etti. Kaymakam Çiçek organizasyon ile ilgili olarak; “Özel öğrencilerimizle bir araya gelmek, onları dinlemek, onlarla sohbet etmek bizleri mutlu etti. Gerek organizasyonun düzenlenmesinde gerekse her zaman maddi ve manevi desteğini esirgemeyen hayırsever iş insanımıza teşekkür ediyorum. Bu özellikli okulumuzda başarılı çalışmalar yürüten okul idaremize, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.” sözleriyle duygularını belirtti.

Yakup Türköz Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Akyıldız da her zaman yanlarında olan CUMDER Yönetimine, İş İnsanı Cafer Saral’a desteklerini esirgemeyen Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahsanoğlu’na teşekkür etti. Program çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24