www.ofhavadis.com 1.yaşında, Teşekkürler Of...

“Of’un Haber Merkezi” sloganıyla yayın hayatına başlayan Of Havadis, 1.yılında Of’un 1 numaralı web sitesi olmanın gururunu yaşıyor.

www.ofhavadis.com 1.yaşında, Teşekkürler Of...
12 Eylül 2007 tarihinde yayın hayatına başlayan Of Havadis Gazetesi, www.oflular.com web sitesi üzerinden sürdürdüğü yayınlarını 25 Şubat 2011 tarihinde www.ofhavadis.com’a taşıyarak yayın hayatına kendi web sitesi ile devam etmeye başlamıştı.
 
Kısa süre içerisinde Of’un 1 numaralı web sitesi olmayı başaran www.ofhavadis.com, yayın hayatındaki 1.yılını geride bıraktı.
 
2.yılına yeni arayüzü ile başlayan www.ofhavadis.com, 2.yılında da Of’un 1 numaralı sitesi olmayı sürdürecek.
 
“Of’un Haber Merkezi” sloganıyla yayın hayatına başlayan www.ofhavadis.com, 1 yılda 40 bin ziyaretçi tarafından ziyaret edildi.
 
1 yılda 1103 haber yayınlayan www.ofhavadis.com, günde ortalama 3 haberle siz değerli ziyaretçilerine Of’un gündemini sunmaya çalıştı.
 
2497 ziyaretçimiz haberlerimizin altına yorumlarını ekleyerek duygu ve düşüncelerini bizlerle ve sizlerle paylaşırken, 61 ziyaretçimiz de Ziyaretçi Defterimize görüşlerini yazdı.
 
WEB Sitelerin ölçümleri ile Dünya çapında marka olan Alexa verilerine göre 2,989,590 Alexa Traffic Rank değerine ulaşan www.ofhavadis.com, en yakın rakibini ikiye katlayarak Of’un tartışmasız 1.si olmayı başardı.
 
Trabzon’un ilçe siteleri arasında 3.sıraya yükselen www.ofhavadis.com, Trabzon’un tüm siteleri arasında ise 14.sırada bulunuyor.
 
Bir yıllık yayın hayatımız boyunca Of’u ve Ofluları ilgilendiren haberleri, Of’ta ve Of dışında yaşayan Oflulara ulaştıran www.ofhavadis.com, sadece kendi gazete ve web sitesine değil, Anadolu Ajansı’na servis ettiği haberleriyle de Of’ta yaşananları Trabzon Yerel Gazeteleri, Web siteleri ve Türkiye gündemine taşıdı.
 
Yeri geldi üzücü haberlerle karşınızda olduk, yeri geldi sevinçli haberlerimizle sizleri sevindirdik, yeri geldi başarı haberlerimizle sizleri de gururlandırdık, Yeri geldi siyasi haberlerimizle bir tarafı memnun ederken bir tarafı üzdük..
 
Ama hiçbir zaman abartıya kaçmadık… Haberi haber tadında verdik… Habere yorum katmamaya özen gösterdik… Yorumlarımızı köşelerimize taşıyarak dilimiz döndüğünce siz değerli okurlarımıza gündemi yorumlamaya çalıştık… Her kesimin sesine kulak vermek için, sitemizde her görüşün değer bulması için yazmak isteyen herkese köşe açtık…
 
Fotoğraf ve videolarımızla oturduğumuz yerden değil, bizzat olay yerine giderek haber yaptığımızı belgeledik. Foto ve Video galerilerimizle yaşananları sizlerin ayağına getirdik…
 
Bizlere bu gururları yaşatan www.ofhavadis.com ziyaretçilerine ve Of Havadis Gazetesi okurlarına teşekkür ediyoruz.
 
2.yılımızda da Of’u ve Ofluları ilgilendiren haberlerimizle siz değerli ziyaretçilerimizle birlikte olmayı ümit ediyoruz…
 
Sitemizde gördüğünüz eksiklikleri, sitemizde olmasını istediklerinizi yorum bölümüyle veya iletişim bölümünden bizlere ulaştırabilirsiniz…
 
Tüm ziyaretçilerimize şükranlarımızı sunuyoruz…
 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
behcet ulu
behcet ulu - 12 yıl Önce

ne zamn kutlamasını yapacaz

Fatih Öztürk
Fatih Öztürk - 12 yıl Önce

takip etmeye devam ediyoruz.yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

Namık KUMANTAŞ
Namık KUMANTAŞ - 12 yıl Önce

Emeği gecenlere teşekkürler.Başarılarınızın devamını dilerim,nice senelere inşallah sağolun.

DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDER NİCE NİCE YILLARA.YAYIN HAYATINIZIN DEVAMI ve ÜSTÜN BAŞARILAR DİLER SEVGİ ve SAYGILAR SUNARIM.

CEVDET AYDIN OF
CEVDET AYDIN OF - 12 yıl Önce

OF HAVADİSİN 1.YAŞINI kutluyorum OFUN en güçlü ve tarafsiz sitesi OF HAVADİSE sonsuz TEŞEKKÜRLER, OF HAVADİS var iken bu TEŞEKKÜRLER bitmez saygilar tüm yetkililere...

yusuf yaşar
yusuf yaşar - 12 yıl Önce

YAYIN HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLER SAĞLIKLI VE UZUN YILLAR HİZMET ETMENİZİ CENAB-I HAKTAN NİYAZ EDERİM.SAYGILARIMLA......

nizam coşkun(ikidereköyü)
nizam coşkun(ikidereköyü) - 12 yıl Önce

Başta ülkemiz ve Güzel Of umuz için yapmiş olduğunuz haberlerden dolayı tebriklerimi sunar.Bundan sonraki yayın hayatınıza başarılar dilerim

yaşar eroğlu
yaşar eroğlu - 12 yıl Önce

başarılarınızın devamını dilerim.


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24