Vatan Eğitim ve Teknolojileri Vakfı’ndan Öğrencilere Ödül

Vatan Eğitim ve Teknolojileri Vakfı tarafından Gürpınar ve Taşhanpazarı’ndaki okullarda eğitim gören başarılı öğrenciler ile yetim ve öksüz öğrencilere altın hediye edildi.

Vatan Eğitim ve Teknolojileri Vakfı’ndan Öğrencilere Ödül

Gürpınar Mahallesi’nde bulunan Gürpınar İmam Hatip Ortaokulu, Gürpınar İlkokulu, Gürpınar Ortaokulu, Taşhan Sağlık Meslek Lisesi ve Solaklı Fen Lisesinde okuyan başarılı öğrenciler ile yetim veya öksüz öğrenciler Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı tarafından altınla ödüllendirildi.

           

Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı Müdürü Mehmet Öztürk, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

           

Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı onursal başkanı Erdoğan Bayraktar tarafından finanse edilen törende başarılı öğrencilere 45 adet tam altın, yetim ve öksüzlere 31 adet gremse (iki buçukluk) altın olmak üzere toplam 76 altın hediye edildi.

           

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; “Bu çalışmalar, bu emekler, bu gayretler sizin gelecekte daha güzel yarınlarınız için yapılıyor. Sizden istediğimiz daha çok çalışıp kendinizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamanız, geleceğin Türkiye’sini en güzel şekilde imar etmenizdir. Bir ülkenin zenginliği maddi varlığı, yeraltı kaynakları değil yetişmiş insan gücüyle ölçülür. Yetişmiş genç nesillerle ölçülür. Bu anlamda geleceğimizin parlak olması sizin gayretleriniz sayesinde olacaktır” dedi.

           

Müdür Aktaş, yardımları için Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı ve Vakfın Onursal Başkanı Erdoğan Bayraktar’a ve vakıf yöneticilerine teşekkür ederek böyle bir programda bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24