Vakıfbank 1114.Şubesiyle Of ve bölge halkının hizmetinde

Vakıfbank’ın 1114.şubesi Of’ta hizmete girdi. Sekiz banka şubesinin bulunduğu Of’ta, Vakıfbank’ın da hizmete girmesiyle hizmet veren banka sayısı dokuz oldu.

Vakıfbank 1114.Şubesiyle Of ve bölge halkının hizmetinde

Of’ta uzun yıllar Ziraat Bankası, Halk Bankası, Akbank ve İş Bankası olmak üzere dört banka şubesi hizmet vermekteydi. Birkaç yıl önce Yapı Kredi Bankası ile başlayan artış Garanti Bankası ve Denizbank ile devam etmişti. Albaraka Türk ile ilk katılım bankasına da ev sahipliği yapan Of'un 9.bankası ise Vakıfbank oldu. 

  

Kısa bir süre önce alt yapı çalışmalarına başlayan şube Atatürk Bulvarı Ziraat Bankası karşısında hizmete girdi. Toplam 7 personelle hizmet verecek olan bankanın müdürlüğüne ise Osman Demir atandı.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar Müdür Demir’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Osman Demir Kimdir?

Akçaabat doğumlu olan Demir, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Almanca Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. 1991 yılında Vakıfbank Rize Şubesi’nde çalışmaya başladı. 1998 yılında Trabzon Şubesi’ne tayin oldu. 2010 yılında Akçaabat Şubesi’ne Müdür olarak atandı. Müdür Demir, Of Şubesine kurucu müdür olarak atandı. Demir, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
CEVDET AYDIN
CEVDET AYDIN - 10 yıl Önce

hayırlı olsun......

fatıh
fatıh - 10 yıl Önce

yedı banka vardı bır tanede acılınca dokuz oldu nasıl 8 nerde tam temel fıkrasıbaslık

Editörün Notu:
Sevgili Fatih bey temel fıkraları bu kadar komik değil eminim bizim haber daha komik mi olmuş? Haberi okusanız ne anlatılmak istendiğini, 8.bankanın hangi banka olduğunu anlardınız. Ama siz sadece spotu okumuşsunuz. Evet bir yanlışlık yapılmış, sekiz vardı dokuz oldu denmesi gerekirken 7 vardı dokuz oldu demişiz. Özür dileriz...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24