Vahapoğlu; Gazeteciler insanlık için çalışmalı

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü ile ilgili yazılı bir mesaj yayınladı.

Vahapoğlu; Gazeteciler insanlık için çalışmalı

Yayınladığı mesajında insanlığın faydalanacağı haberi yapmak için Hakk'ın rızasına uygun gazetecilik yapmak gerekir diyerek, büyük bir özveri ile çalışan ve zor bir mesleği icra etmek için gece gündüz gayret gösteren gazetecileri tebrik etti.

 

İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, yayınladığı mesajında, doğru haber yapılabilmesi için Hakk'ın rızasına uygun haber yapma gayreti içinde olunması gerekiyor diyerek şu açıklamayı yaptı:

"İnsanlığın huzuru için her Müslüman gayret göstermelidir. Aynı şekilde toplumu yönlendirmede baş aktör olan medya çalışanlarının da gayretleri bu yönde olmalıdır. Aksi halde huzur ve barıştan söz etmemiz maalesef mümkün değildir.

 

HER GAZETECİ İNSANLIĞIN SAADETİ İÇİN ÇALIŞMALI

Dünyada insanları yönlendirmede en etkili güç olan Medya sektörü maalesef günümüzde büyük bir oranda batılın hakimiyeti için çalışmaktadır. Bunun içindir ki yeryüzü kan ve gözyaşı içinde inim inim inlemektedir. Bu gözyaşlarına dur diyebilmek için medya sektörünün tarafını batıldan Hakk'a döndürmesi gerekmektedir. Bu anlamda özellikle ben Müslümanım diyen her gazetecinin tarafsızlık düşüncesinden kurtulup Hakk'ın yanında yer alarak bütün insanlığın saadeti için çalışması gerekiyor.

 

ÖZGÜRLÜK YARATANIN BELİRLEDİĞİ ÇİZGİLERİNE GÖRE OLMALIDIR

Habercilik anlayışında özgür olmak yaratılanın keyfiyetine göre değil, Yaratanın belirlediği çizgilerine göre olmalıdır. Çünkü yaratılan insanoğlunun en güzel ve huzurlu yaşayabileceğini sadece ve sadece Yaratan Rabbimiz bilebilir. Bunun için medya özgürlüğünün kişilere göre değil Hakkın çizgilerine göre olması, bütün insanlığın huzuru için çok önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı olarak Of İlçemizde, Ülkemizde ve dünyada Rabbimizin rızası için gayret gösteren tüm gazetecilerin gününü tebrik ediyorum.  

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24