Ulusoy Lisesinden kan bağışı kampanyası

Ulusoy Lisesi Kızılay Kulübü öğrencileri “İnsanı Sev, Kan Ver” sloganıyla düzenledikleri kan bağışı kampanyasıyla Kızılay’a 50 ünite kan bağışında bulundular.

Ulusoy Lisesinden kan bağışı kampanyası

Sosyal, kültürel, sportif etkinlikler ile son yıllarda proje bazlı başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geleneksel hale getirdikleri kan bağışı kampanyasına bu yıl da devam etti.

Okulun Kızılay Kulübü öğrencileri “İnsanı Sev, Kan Ver” sloganıyla Kızılay’a kan bağışı kampanyasında bulundular.

Kızılay Kan Bağış Aracı okul bahçesinde kurduğu platformda kan alımı gerçekleştirdi. Kan bağışı kampanyasında; İdareci, öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından yaklaşık 50 ünite kan bağışında bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da kan bağışı kampanyasına katılarak kan bağışında bulunarak emeği geçenleri tebrik etti.

Müdür Kabahasanoğlu, “HMB Ulusoy MTA Lisemizde oturmuş bir kültür var. İdareci, öğretmen ve öğrenciler her yıl değişik sloganla kan bağışı etkinliği düzenliyor. Kan vermek hem sağlık açısından önemli hem de pandemi nedeniyle kan stoklarındaki düşüşü önlemek için önemlidir. Sağlıklı olan tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. HMB Ulusoy MTA Lisemiz bu yıl “İnsanı Sev, Kan Ver” sloganı da çok anlamlı olmuş. Organizasyonu tertip eden okul müdürümüze, katkı veren öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum.” sözleriyle kan bağışı kampanyası ile ilgili düşüncelerini ifade etti.

Okul Müdürü Bülent Saka da kan bağışında bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24