Trabzonspor’un ve TGC’nin Kurucu Başkanı Nemli anıldı

Trabzonspor’un ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin eski Başkanlarından Ziyad Nemli vefatının 28’inci yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Trabzonspor’un ve TGC’nin Kurucu Başkanı Nemli anıldı

Trabzonspor’un Kurucu Başkanı ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin eski Başkanlarından Ziyad Nemli ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı.

 

Şehir mezarlığındaki anma törenine Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Sekreteri Ergun Ata, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Ziyad Nemli’nin yakın dostları İsmail Kansız, Bülent Deveci ile Ali Kemal Yazıcı ve Nemli’nin yeğenleri katıldı.

 

Başkan Turgut, Ziyad Nemli’nin Edebiyatçı-Yazar,  Gazete sahibi olduğunu ancak en önemli vasıflarından birisinin de Trabzonspor’un kurucu yöneticisi ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucu başkanı olduğunu ifade ederek Ziyad Nemli’yi rahmet ve minnetle andı.

 

Nemli ile 1975-1980 yılları arasında aynı gazetede çalışan İsmail Kansız da, ‘Ziyad Abi çok yönlü idi. Gazetecilikte, siyasette, spor da kentin her alnında vardı ve büyük bir ağırlığa sahip idi’ diye konuştu.

 

Trabzonspor’un sembol isimlerinden Münevverin de çiçeği ile katıldığı anma etkinliği okunan Kur’an-ı Kerim ve dualarla son buldu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24