Trabzon’da Büyük Kudüs Yürüyüşü

Kudüs Platformu Cumartesi günü saat 13.00’de düzenlenecek olan Büyük Kudüs Yürüşü ile ilgili bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenledi.

Trabzon’da Büyük Kudüs Yürüyüşü

Kudüs Platformu adına konuşan Mehmet Atmaca “Herhangi bir parti, herhangi bir sendika veya herhangi bir görüş adına değil hepimizin ortak hassasiyeti olan tek ses tek yürek tek Trabzon olarak karşınızdayız” ifadelerini kullandı.

 

Atmaca Trabzon birlikteliğinin var olduğunu belirtip “Bugün Türkiye ve Dünyada ülkemiz ve dinimiz İslam adına yapılan her türlü aleyhte gelişme ve propagandaya karşı yüreğini ve canını her zaman en önce ortaya koyan Trabzon birlikteliği var” dedi.

 

TRUMP OYNADIĞI ATEŞTE YANACAKTIR!

ABD Başkanı Trump’un oynadığı ateşte kendisinin yanacağını belirten Atmaca “Bugün Kudüs Platformu olarak Trabzon’da sağlanan bu büyük birlikteliğin organizasyonunda 16 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Trabzon’da Büyük Kudüs yürüyüşü ve mitingi için karşınızdayız. Hain Yahudi lobisinin 100 yıllık planı olan Kudüs üzerindeki hesaplarına, içinde bulunduğu siyasi çıkmazdan kurtulmak için ahlaksızca destek veren ABD Başkanı Trump, seçim öncesi Yahudilere verdiği yanınızdayım sözünü abartarak Müslümanların İlk Kıblesini terör devleti İsrail’in başkenti ilan ederek adeta ateşle oynamıştır. Alçak Siyonistlerin değirmenine su taşıyan Trump şunu bilmelidir ki oynadığı ateşte kendisi yanacaktır” ifadelerini kullandı.

 

EN YÜREKTEN DESTEĞİ TRABZON GÖSTERECEKTİR!

Atmaca; “Kudüs sadece Filistin’in değil tüm islam dünyasının davasıdır.  Kudüs tüm islam aleminin kırmızı çizgisidir. İslam Birliği Teşkilatı da dün yapılan zirvenin ardından Doğu Kudüs’ü Filistin’in başkenti ilan ederek etkili bir adım atmış, dünyaya Kudüs’ün sahipsiz olmadığını göstermiştir. Bu gelişmeler ışığında Trabzon’da, İslam Güneşi Kudüs’ün birilerine peşkeş çekilemeyeceğini, İslamiyet’in kutsal topraklarından olan Filistin’in yalnız olmadığını göstermek adına oluşturduğumuz Kudüs Platformu, Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Büyük Kudüs Yürüyüşü ile Kudüs’e en anlamlı desteği Filistin’e en yürekten sevgiyi Trabzon’dan gösterecektir” dedi.

 

BİR SOKAK ÖTESİ FİLİSTİN!

Atmaca açıklamasını; “16 Aralık Cumartesi Günü saat 13.00’da 7’den 77’ye tüm Trabzon’u Cumhuriyet Caddesi eski tedaş binası önünden başlayacak olan yürüyüşümüze ve 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’ndaki mitingimize davet ediyoruz. Cumartesi günü binlerce kişi  bir elimizde Filistin bir elimizde Türk bayrağı ile Trabzon sokaklarında bir sokak ötesi Filistin diye haykıracağız. 16 Aralık’ta Trabzon sokaklarında olacağız ama kalbimiz Kudüs’te atacak. Kudüs tüm Müslümanların namusudur, Kudüs İslam’ındır, Hainlere inat zalimlere inat, her zaman mazlumun yanında olan değerli Trabzonlu hemşerilerimizi 16 Aralık’ta tüm randevularını iptal ederek Kudüs için yürüyüşe davet ediyoruz” sözleriyle tamamladı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24