Terzioğlu’ndan Of halkına ve teşkilata Teşekkür

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu Of’ta düzenlenen mitinge Of halkının gösterdiği ilgiye teşekkür etti.

Terzioğlu’ndan Of halkına ve teşkilata Teşekkür

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26.dönem milletvekilliği genel seçimlerine az bir süre kala Ak Parti Of İlçe Başkanlığı tarafından Of’ta düzenlenen mitingde Ak Parti Trabzon Milletvekili MKYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Süleyman Soylu Of halkıyla buluştu.

 

SOYLU’NUN MUTLULUĞU

Soylu mitingde yaptığı coşkulu konuşma ile hemşerilerinden bol bol alkış alırken hem yerel siyasette hem de genel siyasette önemli mesajlar verdi.

 

Mitingin ardından alana inerek hemşerileriyle buluşan Soylu, kendisine ulaşmak isteyenlerle bir bir görüştü. Sorunlarını dinleyerek kendisine verilen notları aldı.

 

Soylu 7 Haziran seçimleri öncesinde de Of halkıyla buluşmuştu. 7 Haziran seçimleri öncesinde de yoğun bir kalabalığa hitap eden Soylu, bu kez alandaki coşkudan daha çok memnun oldu.

 

Miting öncesinde Ak Parti Gençlik Kolları tarafından gece geç saatlere kadar çalışılarak hazırlanan sahne, gündüz yeniden elden geçirildi.

 

İlçe Başkanı Terzioğlu tarafından yürütülen titiz çalışmalar sonrası bayrak ve afişlerle süslenen alan, coşkunun yaşanmasının da en önemli etkeni oldu.

 

YAĞMUR ÜZDÜ, GÜNEŞ GÜLDÜRDÜ

Saat 14.00 olarak duyurulan mitingin başlama saatinde başlayan yağmur Başkan Terzioğlu ve Ak Partililerin moralini bozarken, yağmurun kısa süre sonra kesmesi ve miting boyunca yağmurun yağmaması Terzioğlu ve partililer sevindirdi.

 

Soylu’nun halka hitap ettiği esnada bir ara güneşin çıkması ise adeta yüzleri güldürdü.

 

OF HALKINA VE TEŞKİLAT ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Mitinge yoğun katılım gösteren ve coşkulu bir şekilde mitingi takip eden Of Halkına teşekkür eden Terzioğlu, Kadın ve Gençlik Kolları başta olmak üzere Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na, Belediye Meclis Üyelerine ve tüm partililere teşekkür etti.

 

1 KASIM MEMLEKET MESELESİ

Of Halkının her dönem kendilerine en yüksek güveni ve desteği verdiğini ifade eden Terzioğlu; “Halkımıza minnettarız. Bizleri hiçbir zaman mahcup etmediler. Her dönemde oyumuzu arttırdılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimleri tüm seçimlerden çok daha önemli bir seçim. O nedenle bugüne kadar Ak Parti’ye oy vermeyen kardeşlerimizden de bu seçimde destek istiyoruz. İlçemize, ilimize ve ülkemize önemli hizmetlerin yapılacağı yeni dönemde onların desteği de bizler için çok önemli. İnşallah 7 Haziran’da ulaştığımız yüzde 71,5 oy oranını bu seçimde yüzde 80’e taşıyacağız. Ülke genelinde de yeniden tek başına iktidar olacağız. Uluslar arası piyasaların, şer güç odaklarının ülkemiz üzerinde oynamaya hazırlandığı oyunları inşallah 1 Kasım’da bozacağız” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
BEYLER
BEYLER - 8 yıl Önce

ALLAH GÜLMEKTEN AYIRMASIN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24