Terzioğlu yardımları Halep’e ulaştırdı

Ak Parti Of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kampanya kapsamında toplanan bir TIR yardım malzemesi Başkan Terzioğlu ve yöneticiler tarafından Halep’e ulaştırıldı.

Terzioğlu yardımları Halep’e ulaştırdı

Suriye’de iç savaş nedeniyle yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan Ak Parti Of İlçe Başkanlığı, düzenlediği yardım kampanyası kapsamında bir TIR yardım malzemesi topladı.

 

Kampanya kapsamında yatak, yorgan ve battaniye gibi eşyaların yanı sıra, çocuk botu, ayakkabı ve mont gibi kışlık giyecekler, sağlık seti ve antibiyotik gibi ilaçlar, gıda malzemeleri, Bebek maması, çocuk bezi ve çocuklar için çikolata malzemelerinden oluşan bir TIR dolusu malzeme toplanmıştı.

 

Toplanan yardım malzemeleri Kadın Kolları üyeleri tarafından paketlenerek Gençlik Kolları üyeleri tarafından TIR’a yüklendi ve Suriye’ye gitmek üzere yola çıktı.

 

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Başkan Yardımcısı Erkan Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Bulut ve Bilal Durmuş ile İl Yöneticisi Adem Çakır, Gaziantep’e giderek yardım malzemelerini kendi elleriyle yetkililere teslim ettiler.

 

Başkan Terioğlu ve beraberindekiler, Gaziantep İller Bankası Bölge Müdürü Volkan Bektaş ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’yı makamlarında ziyaret ettiler.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24