TEOG’da başarılı olan okullar ve öğrencilere ödül

25-26 Kasım tarihlerinde yapılan 1. TEOG sınavında başarılı olan okullar ve öğrenciler yaş pasta ile ödüllendirildi.

TEOG’da başarılı olan okullar ve öğrencilere ödül

Ortaokul öğrencilerinin Liselere girişlerde sıralamasını ve kazanacakları okullarını belirleme sınavı olan TEOG’un birincisi 25-26 Kasım tarihlerinde yapılmıştı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu 1. TEOG sınavı öncesi öğrencilerin motivasyonunu arttırmak ve öğrencilere sınavlar hakkında bilgilendirmeler yapmak üzere tüm ortaokulları ziyaret etmişti.

 

Ziyaretlerde TEOG öncesinde Of’ta yapılan TEOG deneme sınavının 10 puan üstünde başarı sağlayacak öğrenciler yaş pasta ile kutlama sözü veren Kabahasanoğlu, sözünü yerine getirerek başarısını arttıran okullara ve öğrencilere yaş pastalı kutlama yaptı.

 

TEOG Sınavı sonunda başarısını arttıran Bölümlü Ortaokulu, Gürpınar Ortaokulu, İhsan Karadeniz Ortaokulu, Kireçli Dursun Dumangöz Ortaokulu ve Uğurlu Hacıahmetoğlu Ortaokulu’nu ziyaret eden Kabahasanoğlu, 8. sınıf öğrencileri ile yaş pasta kesti.

 

Ayrıca sınavda 118 doğru yaparak ilçede en fazla soru doğru yapan öğrenciler olan Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu öğrencileri Nidanur Sarıalioğlu ve Sena  İlayda Sağbaş’a ise Trabzonspor forması hediye edildi.

 

Kireçli Dursun Dumangöz Ortaokulu’nda düzenlenen pasta kesim törenine Of Kaymakamı Eren Arslan, stajyer Kaymakam Hasan Hüsnü Türker, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Kireçli Mahallesi Muhtarı Muammer Hacıfazlıoğlu katıldı.

 

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Sayın Kaymakamım, malumunuz olduğu üzere TEOG kapsamında okullarımızı ziyaret etmiştik. Onlar başarılı olurlarsa onların ödüllendirileceğini söylemiştik. Onlar da başarılı oldu, biz de sözümüzü tutarak onları ödüllendirdik. Öğrencilerim adına bize verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Elde ettikleri başarıdan dolayı öğrencileri tebrik eden Kaymakam Eren Arslan; “Demek ki çalışınca başarılı olunuyormuş. Sizler bizim sermayemizsiniz. Hiç birinizin kaybına tahammülüz yoktur. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Burada her türlü teknolojik imkâna sahipsiniz. Hatta bazı yönlerden şehirdeki okullardan daha fazla imkâna sahipsiniz demek yanlış olmaz. Çünkü burada sınıf mevcuduyla şehirdekilerin mevcudu aynı değildir. Birebir öğretmenlerinizle etkileşim halindesiniz.  Çözemediğiniz, takıldığınız soruları hemen sorup cevap alıp eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Bizler, Milli Eğitim Müdürünüz, okul müdürünüz ve öğretmenleriniz sizlerin başarılı olmanız için çalışıyoruz. 1. TEOG sınavında da gördük ki EBA sistemi üzerindeki sorulara benzer sorular çıktı. Onun için EBA sistemi üzerindeki soruları mutlaka çözün.  Tekrar hepinizi kutluyor, sizlerden yeni başarılar bekliyoruz” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24