Tellioğlu ailesi ikinci büyük acıyı yaşadı

Ramazan Bayramının 2.günü serinlemek üzere denize giren ve boğularak can veren Üzeyir Emirhan Tellioğlu’nun ardından yoğun bakımda tedavi gören abisi Zübeyir Ecehan Telioğlu da hayatını kaybetti.

Tellioğlu ailesi ikinci büyük acıyı yaşadı

9 Ağustos’ta anneleri ile birlikte denize giden Zübeyir Ecehan Tellioğlu (17) ile kardeşi Üzeyir Emirhan Tellioğlu (12) denizde boğulma tehlikesi geçirmişlerdi.

 

Sürmene Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Üzeyir Emirhan Tellioğlu burada hayatını kaybederken abisi Zübeyir Ecehan ise KTÜ’de yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

 

10 Ağustos’ta 12 yaşındaki oğulları Emirhan’ı toprağa veren acılı aile, 18 gün sonra da büyük oğulları Ecehan’ı son yolculuğuna uğurladılar.

 

Zübeyir Ecehan Tellioğlu’nun naaşı Gökçeoba Köyü’nde öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

 

18 gün arayla iki evladını ebediyete uğurlayan acılı baba İrfan Tellioğlu, ayakta durmakta zorlanırken acıların en büyüğünü 2.kez yaşadı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

ALLAH RAHMET ETSİN VE GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

mehmet VURAL
mehmet VURAL - 11 yıl Önce

Hepimizin açısı çok büyük..Allah rahmet eylesin.Rabbim nur içinde yatırtsın.Amin.Ailesinin tüm yakınlarının sevenlerinin ve hepimizin başı sağ olsun.

Kaptanoglu61
Kaptanoglu61 - 11 yıl Önce

Tüm Tellioğlu Ailesinin Dost Arkadaş Ve Yakınlarının Başı Sağolsun.Ömürleri Uzun Olsun.ALLAH Sabırlar Versin.Genç Kardeşlerimizin Mekanları Cennet Olsun.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24