Taşhanpazarı Sağlık Meslek Lisesi eğitime başlıyor

Taşhan Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi’ne dönüştü. Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği bölümleri bu yıl toplam 60 öğrenci alacak.

Taşhanpazarı Sağlık Meslek Lisesi eğitime başlıyor

Taşhanpazarı’nda eğitim veren Taşhan Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi’ne dönüştü. 


1969-1970 sezonunda Ortaokul düzeyinde eğitime başlayan, 1975’te yapılan yeni binası ile 1978 yılından itibaren Lise olarak eğitim vermeye devam eden Taşhan Lisesi, 2013-2014 yılından itibaren Taşhanpazarı Sağlık Meslek Lisesi olarak eğitime devam edecek.

 

Taşhan Lisesi olarak yeni kayıt almayacak olan okulun mevcut Lise 2., 3. ve 4.sınıf öğrencileri ise mezun olana kadar eğitimlerine aynı okulda devam edecekler.

 

Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği Bölümleri ile eğitim verecek olan Sağlık Meslek Lisesi, bu yıl Hemşirelik Bölümüne 30, Acil Tıp Teknisyenliği Bölümüne de 30 olmak üzere toplam 60 öğrenci alacak.

 

Sağlık Meslek Lisesi’nin Taşhanpazarı’na kazandırılmasında emeği geçen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a teşekkür eden Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, “İlçemizin önemli bir eksiği olan Sağlık Meslek Lisesi’nin ilçemize kazandırılmasında başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, kaymakamlığımızın, Ak Parti ilçe Başkanımızın yoğun gayretleri olmuştur. Hepsine teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımızın da yoğun çabaları ile bu okul ilçemize kazandırılmıştır. İlçemiz adına ve bölgemiz adına kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
bulut
bulut - 11 yıl Önce

kardeşim, Of'ta başka okul yokmuydu güzelim taşhan lisemizi meslek lisesi yaptınız... o boğazda başkaca bir düz lise yok... herkes of'a gitmek zorunda mı?

DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

Yaşar ÇAKIR
Yaşar ÇAKIR - 11 yıl Önce

Yöre için bir bir ihtiyaçtı.Okulun bölgeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.

OFLU
OFLU - 11 yıl Önce

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Of'ta güzel şeyler oluyor. Gurur duyuyoruz.

ahmet saral
ahmet saral - 11 yıl Önce

solaklı boğazındaki lise talebeleri nerede okuyacak illa ofa mı gidecekler düşünülmeden yapılmış bir düzenleme en kısa zamanda diğer konu için açıklama yada çözüm söylemelerini bekliyoruz

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24