Survivor’da Reşat fırtınası esiyor

TV 8 Televizyonunda yayınlanan eğlence ve yarışma programına katılan Oflu Reşat Hacıahmetoğlu, sergilediği performansıyla dikkat çekiyor.

Survivor’da Reşat fırtınası esiyor

TV 8 Televizyonunda yayınlanan Survivor adlı eğlence ve yarışma programına katılan Oflu Reşat Hacıahmetoğlu, yarışmada sergilediği performansıyla Ofluların göğsünü kabartıyor.

Kendi oynadığı ve kendi çektiği videolarla Sosyal Medya Fenomeni haline gelen Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, Survivor Yarışma programında da izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

Reşat’a destek olmak isteyenler RESAT yazıp 1890 mesaj atabilirler. Reşat’ı desteklemek isteyenler birden fazla oy atabilirler.

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu kimdir?

1990 yılında Of’ta dünyaya gelen Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, ilk ve orta öğrenimini Of’ta, üniversite eğitimini ise Ordu Üniversitesi’nde tamamladı. Lise yıllarında karate ve vücut geliştirme sporlarıyla ilgilenen Hacıahmetoğlu, ardından vücut geliştirme ile ilgilenmeye devam etti. 2016 yılında sosyal medya macerası başlayan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, doğaya ve spora olan sevgisini, Karadeniz aile yapısını ve mizahı bir araya getirerek insanların ilgi odağı oldu. Of Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Tahir Hacıahmetoğlu’nun oğlu olan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, özel bir şirkette çalışıyor.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2021, 23:50

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24