Şube Müdürü Turan göreve başladı

Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Numan Turan görevine başladı.

Şube Müdürü Turan göreve başladı

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasıyla boşalan Şube Müdürlüğü görevine Yomra Özdil Çok Programlı Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Numan Turan atandı.

 

Yomra Özdil Çok Programlı Lisesi tarafından düzenlene veda yemeği ile Yomra’ya veda eden Turan, Of’a gelerek görevine başladı.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Müdür Turan’ı Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletirken Müdür Turan da Eğitimde adını başarılarıyla duyuran bir ilçede görev yapacak olması nedeniyle mutlu oluğunu ifade ederek, başarılara katkı sunmak için elinden gelen mücadeleyi vereceğini söyledi.

 

Numan Turan Kimdir?

1977 yılında Trabzon Yomra’da doğan Turan Üniversite eğitiminin ardından 199 yılına Öğretmenlik mesleğine İstanbul’da başladı. Daha sonra Trabzon’a ayin olan Turan Trabzon’da değişik okullarda öğretmen ve yönetici olarak görev yaptı. Yomra Özdil Çok Programlı Lisesi Müdür Baş Yardımcılığı görevinde iken 30 Mayıs 2014 tarihinde Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atandı.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24