Solaklı Fen Lisesi’nde karne tatili yok

Solaklı Fen Lisesi’nde düzenlenen üniversite hazırlık kurslarında eğitim gören öğrenciler karnelerini aldılar ancak tatile girmeyip üniversite hazırlık kurslarında eğitim görmeye devam ediyorlar.

Solaklı Fen Lisesi’nde karne tatili yok

Türkiye’de karnelerin verilmesiyle 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk yarıyılı sona erdi ve öğrenciler karne tatiline girdi. Ancak bu yıl üniversite sınavına girecek olan öğrenciler için Solaklı Fen Lisesi’nde düzenlenen Üniversite Hazırlık Kursları tatil yapmayarak eğitime devam ediyor.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Şube Müdürü Süleyman Bedir, öğrencilere moral vermek, onları motive etmek için öğrencileri ziyaret etti.

 

Ziyaret ilk olarak öğretmenlerle kahvaltıyla başladı. Kahvaltı sonrası öğretmenlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Fırat üniversiteye hazırlık kursları ile ilgili okul idarecilerinden bilgi aldı.

 

Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Kaymakam Fırat onlarla tek tek ilgilenip bazı hatırlatmalarda bulundu. Kaymakam Fırat konuşmasında; “Sevgili öğrenciler, sizler bizim için çok önemlisiniz. Sizlerin daha iyi yetişmeniz için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. O nedenle bugün sizlerin yanınızdayız. Gerçekten gördüğüm kadarıyla ve aldığım bilgilerle gerek ilgili idarecilerinizin gerekse öğretmenlerinizin fedakârlığı takdire şayandır. Gözlerinizden sizlerin de başarılı olacağınızı görüyorum. Siz başarılı olun bizler de sizler için elimizden gelen desteği vereceğiz. Hepinize rabbimden zihin açıklığı ve başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı konuşmada, “Sayın Kaymakamımız her zaman yanımızda olması bizler için büyük şanstır. Onların desteği ve bize gösterdikleri güvenle inşallah Of’umuzun eğitimini daha yukarılara taşıyacağız. Öğretmenlerimizi de bu tatil gününde tatillerini bırakıp öğrencilerimize gösterdikleri ilgi ve alakaları nedeniyle kutluyorum. İnşallah hep birlikte eğitim ailesi olarak bu bayrağı daha yukarılara taşıyacağız. Rabbimden sizler için zihin açıklığı diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.” Sözleriyle duygularını belirtti.

 

Okul Müdürü Osman Hamzaçebi’nin rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı ziyarete Müdür Yardımcıları; İsmail Çapoğlu, Eşref Karamehmet ve Hüseyin Kadı katıldı. İdareciler olarak gerek Kaymakam Fırat’ın gerek Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun, gerekse Şube Müdürü Süleyman Bedir’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
BAŞTÜRK
BAŞTÜRK - 6 yıl Önce

ben zaten tatıle karşıyım.tatıl neki.hem önemli olan sağlıklı nesıl.net sayınız ne kadar yuksekse sağlığınız o kadar ıyı demektır.tatıll tembelliktir.tatıl oyundur.oyun genci zehirler.tatıl paylaşımdır.dınlenmedır.bızım dınlenecek zamanımız yoktur.genç nesılin motıvasyon ve çalışkanlığını artırmak için yaz tatılleride kısıtlanmalı ve sınav sayısı artırılmalı.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24