Sıraağaç’ta asfaltlama çalışması yapıldı

Asfalt çalışmaların sürdüren Of Belediyesi, Sıraağaç Mahallesi’nde de asfaltlama çalışması yaptı.

Sıraağaç’ta asfaltlama çalışması yapıldı

Of Belediyesi tarafından mahallelerde devam eden asfaltlama çalışmaları kapsamında Sıraağaç Mahallesi’nde de asfaltlama çalışması yapıldı.

 

Çalışmaları inceleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi.

 

Of Belediyesi olarak birçok alanda olduğu gibi asfaltlama işi ile ilgili de son sürat çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Sarıalioğlu; “Hangi konuda halkımıza söz verdiysek aşama aşama bu sözlerimizi yerine getiriyoruz. Sıraağaç Mahallesi’ne sözümüz vardı. Sürdürdüğümüz asfaltlama çalışmasıyla mahallemizin çehresinde yeni bir görünüm sağladık. Sadece bu mahallemiz değil, diğer mahallelerimizde de sürdürdüğümüz asfaltlama ve diğer çalışmalarımızda halkımızın desteğini bir kez daha almak, Of’un geleceği açısından da önemlidir. Çalışmaların başta Sıraağaç Mahallesi sakinlerimize, Of’umuza hayırlı olmasını diliyor. Çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve bize her zaman güç veren Of halkına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Fahri Çakır; "Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu’na mahallem adına, Sıraağaç Mahallesi adına ve muhtarlığım adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Her söylediğimizi yerine getiren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Dile getirdiğimiz istekleri yaptığı için ve hiç bir zaman bizi geri çevirmediği için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hizmetlerinde de Belediye Başkanımıza başarılar diliyorum" dedi.

 

Kaynak: www.of.bel.tr

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24