Serince Şehit Fahrettin Yavuz İHO’dan Kutlu Doğum programı

Serince Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programında öğrencilerin performansı alkış aldı.

Serince Şehit Fahrettin Yavuz İHO’dan Kutlu Doğum programı

Serince Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu’nda Kutlu Doğum Programı düzenlendi. Okulun konferans salonunda yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı’nın ardından Kuran-ı Kerim okundu. Kuran-ı Kerim okunması sonrası Okul Müdürü Ali Cerrah açılış konuşması yaptı.

 

Okul Müdürü Cerrah yaptığı konuşmada: “Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu seneki temayı “Peygamberimiz ve Güven Toplumu” olarak seçmesini çok olumlu buluyorum. Kendilerini kutluyorum. Toplumumuz maalesef güven bunalımı yaşıyor. Bunu da aşmanın en önemli yolu Peygamberimiz (SAV) örnek almaktır. O, alemlere rahmet olarak gönderildi. Onu örnek alırsak tüm sıkıntılarımızı hallederiz. Bu temanın  ruhuna uygun olarak güven duygusunun içeriğini doldurduğunuz için siz değerli katılımcılara en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Okul Müdürünün konuşmasının ardından öğrenciler ilahilerini okudular. Minikler “İmanın Şartı” etkinliğini sergilediler. Öğrencilerin oratoryoyu sunumlarıyla program devam etti.

 

Okulda yapılan yarışmalarda Dereceye giren öğrencilerden 3. olanlara ödülünü Serince Mahallesi Muhtarı Sultan Göktaş, 2. olanlara ödüllerini Of Müftüsü Recep Onat, 1. olanlara ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve okulun kurucu Müdürü İrfan Göktaş takdim etti. Hediye takdiminden  sonra hediye çekilişi yapıldı. Çekiş sonrası okulun bahçesinde yapılan toplu resim çekimiyle program sona erdi.

 

Serince Şehit Fahrettin Yavuz İHO’daki  Kutlu Doğum programına; İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Müftüsü Recep Onat, Serince Mahallesi Muhtarı Sultan Göktaş Kurucu Müdürü İrfan Göktaş, Memur-Sen Başkanı Yüksel Yaşar, Okul Müdürleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

İHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24