Satranç Turnuvasında başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen satranç turnuvasında Of ve Hayratlı öğrenciler şampiyonluk için yarıştı.

Satranç Turnuvasında başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde liseli öğrenciler arasında satranç turnuvası düzenlendi.

 

Liseler arası satranç turnuvasına Of HMB Ulusoy MTAL, Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi, Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi, Of Anadolu İmam Hatip Lisesi, Solaklı Fen Lisesi ve Hayrat Çok Programlı Lisesinden toplam 60 öğrenci katıldı.

 

İki gün devam eden ve öğrenciler arasında büyük heyecana neden olan turnuva yapılan ödül töreni ile sona erdi.

 

Türkiye Satranç Federasyonundan hakemlerin hakemlik yaptığı turnuvanın direktörlüğünü ise HMB Ulusoy MTA Lisesi Makine Öğretmeni Fatih Mehmet Aydın yaptı.

 

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu turnuvada öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Şampiyona ile ilgili olarak Müdür Kabahasanoğlu, “Satranç; düşünme, strateji geliştirme, duruma göre farklı hamle yapma gibi özellikler kazandırır insana. Turnuvada emeği geçen başta okul müdürümüze, koordinatör öğretmenimize, hakemlerimize ve turnuvaya katılan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki turnuvalarda hepsine başarılar diliyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini takdim etti.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ise dereceye giren öğrencileri makamında kabul ederek ödüllendirdi. Başarıları nedeniyle öğrencileri tebrik ederek turnuvada emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Fırat, öğrencileri çeşitli ödüllerle ödüllendirdi.

 

Kaymakamlık makamında düzenlenen törene Hayrat Kaymakamı İbrahim Şenkon ve Köprübaşı Kaymakamı Uğur Tutkan da katılarak öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

 

Of Kaymakamlığındaki ödül törenine Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Hayrat Kaymakamı İbrahim Şenkon,  Köprübaşı Kaymakamı Uğur Tutkan, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, HMB Ulusoy MTA Lisesi Müdürü Bülent Saka, HMB Ulusoy MTA Lisesi Makine Öğretmeni Fatih Mehmet Aydın ve öğrenciler katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24