ŞAT Lisesi Öğrencilerine Trabzonspor forması

Başkan Sarıalioğlu’nun Trabzonspor’un Oflu yöneticileri Zafer Göktaş ve Faruk Hacıhaliloğlu aracılığı ile temin ettiği 275 adet Trabzonspor forması Of ŞAT Liesi öğrencilerine hediye edildi.

ŞAT Lisesi Öğrencilerine Trabzonspor forması

Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri kendilerine hediye edilen Trabzonspor formaları ile büyük mutluluk yaşadılar.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından Trabzonspor’un Oflu Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Göktaş ve Faruk Hacıhaliloğlu’nun destekleri ile alınan 275 adet forma Trabzonspor forması, oulda düzenlenen törenle öğrencilere hediye edildi.

Törende konuşan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Eğitim öğretimde ikinci döneme başladığımız bu günlerde Trabzonspor formalarını alan öğrencilerimiz için ayrı bir motivasyon olacağını düşünüyorum. Eğitimde her zaman bizlerin yanında yer alan Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Belediye Başkanımıza bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda Trabzonspor’umuza başarılar diliyorum. Rabbimden sizlere de zihin açıklığı, kazasız belasız başarılı bir eğitim, öğretim dönemi geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise konuşmasında; “Sevgili gençler, eğitim-öğretim yılının 2. dönemine yeni başladınız. Bu dönemin sizlere ve öğretmenlerinize hayırlı olmasını diliyorum. Okulunuzun kıymetini bilin. Ben de sizin gibi bu okuldan mezun oldum. Bu okul bizden önce de, bizim zamanımızda da, bizden sonra da çok başarılı öğrenciler yetiştirdi. Okulumuzla her zaman iftihar ettik. Sizlere yeni heyecan ve motivasyon katması için böyle bir organizasyon yapmak istedik. Bizlere destek veren Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri değerli hemşerilerimiz Zafer Göktaş ve Faruk Hacıhaliloğlu’na teşekkür ederim. Bu sene o sene inşalah diyorum. Trabzonsporumuza başarılar diliyorum. Sizleri seviyor, gözlerinizden öpüyor, başarılar diliyorum. Allaha emanet olun” sözleri ile duygularını ifade etti.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek de öğrencilere seslendiği konuşmasında; “Sevgili öğrenciler, eğitim ve öğretim yılınızın 2.yarıyılı hayırlı olsun. Hepinize başarılar diliyorum. Spor çok önemli bir gerçekliğimizdir. Trabzonspor da ilimizin ve ülkemizin önemli bir değeridir. Bu tür etkinlikler eğitim hayatınıza olumlu etki yapmasını diliyorum. Bu sene Trabzonspor’un başarısı zaten ortada. Ben de inşallah “o sene bu sene” diyerek Trabzonsporumuza başarılar diliyorum. Organizasyonda emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve personeline teşekkür ediyorum. Bütün eğitim camiamıza Rabbimden kazasız, belasız, başarılı bir dönem geçirmesini diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Belediyesı İl Genel Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu, okul idarecileri, öğretmenler öğrencilerle toplu fotoğraf çekildi.

Program sonunda öğrenciler hep bir ağızdan “Bordo, Mavi, Şampiyon Trabzon” sloganı attılar.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
oflu
oflu - 2 yıl Önce

Ah Şat. arkadaki eski duvarı görmek bile mutlu etti. geçip giden gençliğimizi, yaşanmışlıkları hatırlattı.. Öğrenci arkadaşlar kıymetini bilsinler.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24