Sandık başkan ve memurlarına seçim eğitim

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde seçiminde görev yapacak olan sandık başkan ve memur üyelerine eğitim verildi.

Sandık başkan ve memurlarına seçim eğitim

7 Haziran Pazar günü yapılan ve hükümetin kurulamaması nedeniyle 1 Kasım 2015 Pazar günü yenilenecek olan seçimlerde görev alacak Sandık Kurulu Başkanı ve Memur üyelerine eğitm verildi.

 

Of İlçe Seçim Kurulu tarafından düzenlenen eğitimle seçimde görev yapacak sandık başkanı ve memur üyelere seçimde uyulması gereken kurallar ve oy verme işlemlerinin nasıl yapılacağına dair bilgilendirme yapıldı.

 

Of Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen eğitime Seçim Kurulu Başkanı Hakim Bahri Rodoplu, İlçe Seçim Müdürü Mahmut Köse, Sandık Kurulu Başkanları ve Memur Üyeler katıldı.

 

Haber-Foto: Sümeyye Akaydın

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
İhsan Saral
İhsan Saral - 8 yıl Önce

Son üç dört seçimdir sandık başkanlığı görevime bu seçimde AKP’liler tarafından itiraz edilmiş, görev almam engellenmiştir. Yüksek Seçim Kurulunun tamamen AKP’nin eline geçmesinin ardından, kendi yandaşlarına görev tebliğ etmelerine şaşırmamak gerekir. Ama zoruma giden tek şey, bunların hangisi benden daha çok vergi ödüyor bu devlete. Sırf siyasi görüş ayrıcalığına dayalı yapılan bu görevlendirmelere sebep olanlara ne hak helal edilir, ne de güven tesis edilebilir? Yazık oldu tüm değerlere ve dostluklara.. Neymiş efendim sandıkta hile yapabilirmişim!! Korkmayın, boğazından haram lokma geçmeyenler hile nedir bilmezler.. Bu milletin AKP’lilerde dahil eğer şu sruya “Sandıklarda ve seçimlerde kim hile yapar” diye sorsunlar; Eğer yüzde doksan dokuz nokta dokuzu AKP diye cevap vermezse ben hiçbir şey bilmiyorum. Son sözüm Oflu vatandaşlara.. Amman sandıklara çok dikkat edin!! AKP’ye oy verebilirsiniz bu sizin tercihiniz ve hakkınız. Ama kutsalınız olan oylarınıza hileden katılacak bir fazla oyun ayıbı size yazılır. Allah bu millete hayırlı olanı vermeyi nasip etsin..

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24