Salim Sarıalioğlu Ak Parti’den 4.aday adayı

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Of Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan 4.isim Salim Salih Sarıalioğlu oldu.

Salim Sarıalioğlu Ak Parti’den 4.aday adayı

Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığı için başvuru yaptı.

 

Adaylık başvuru dosyasını İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu’na sunan Sarıalioğlu, hizmet kadrolarından gelerek daha büyük hizmetlere talip olduğunu ve partinin bir neferi olarak daima kalacağını ve millete hizmet için çalışacağını söyledi.

 

Sarıalioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Öncelikle değerli hemşerilerimi yüce Mevlamın selamıyla selamlıyor; barış, huzur, birlik beraberlik, sağlık sıhhat diliyor her türlü fitne ve fesattan uzak temiz bir dünya düzeninin kurulması için yine yüce Mevlama niyaz ediyorum. Hakka teslim olup hakkına razı olan, şiarını Mevlana, Şeyh Edebali, Yunus, Hacı Bektaş-ı Veli, İbn-i Sina ve burada isimlerini sayamadığım her zaman bulundukları ortamdaki topluma doğru yolu gösteren değerli büyüklerimizi örnek alan bu hak yolda yürümeye azami gayret gösteren nesiller yetiştirmek ve bu neslin 21. Yüzyılda ve gelecek tüm yüzyıllarda ülkemizi her yönüyle örnek alınacak bir ülke olma yolunda çalışma gayreti içerisinde olan partimizin acizane bir neferi olarak çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda her zaman hakkın ve adaletin yanında olacağımızın bilinmesini özellikle belirtmek isterim.

 

AK Parti iktidarı belediyeciliğin deyim yerinde ise adeta bir üniversitesi olmuş ve bu üniversitenin kurucusu Başbakanımız Büyük Usta Sayın Recep Tayyip Erdoğan, birçok akademisyenler yetiştirmiş ve bu birliktelik iktidarımızın gücünü her geçen gün artırarak milletimizin teveccühünü kazanmıştır. AK Parti asla gelecek seçimlere değil her zaman gelecek nesillere yatırım yaparak bunun meyvesini halkımızla paylaşmıştır. Bizler de bu büyük üniversitenin inanmış ve azimli bir öğrencisi olarak 22 yıllık meslek tecrübesi birikimiyle canım kadar sevdiğim güzel OF’ umuz ve değerli OF halkının hizmetkarı olmak üzere adaylık başvurusu için bugün buradayız. Bu vesile ile tüm OF’ lu hemşerilerimin ve İslam İslam aleminin bu mübarek Cuma gününü kutluyor, bu işe gönül veren bu hizmet kervanında dünyalık  heveslerini ve benliğini bir kenara iterek sırf ALLAH rızası için bu hizmet yarışında ben de varım diyen tüm aday kardeşlerime gönül dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyor 2014 Yerel Seçimlerinin öncelikle ülkemize ve tabii ki ilçemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’ tan niyaz ediyorum.

 

Salim Saral Kimdir?

1967 yılında Of’ ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Of’ta tamamladı. KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1991 yılında mezun olan Sarıalioğlu, 1993 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi Meropol İmar A.Ş.’de çalışmaya başladı. 1995 yılında Of Belediyesi Fen İşleri birimine geçiş yaptı. 18 yıldır bu görevine devam etmektedir. Evli olan Sarıalioğlu 2 çocuk babasıdır. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
osman kılıçoğlu
osman kılıçoğlu - 10 yıl Önce

yokmu başka soyadlı delikanlı bu ofta nerde ağayım paşayım die gezenler

azizseyfi
azizseyfi - 10 yıl Önce

rekabet başarı getirir....yeterki hedef HİZMET OLSUN
salim abi eğitime düşkün....elinddeen gelen her şeyi yapmaya çalışan abimizz...
ofu tanır....oflıyu tanır....
beldiyeyi tanır....iyi bir ekiple porjelere bkarak onu tanıyacağızz...başarlar..

sadullah
sadullah - 10 yıl Önce

yahu bırakın bu sandalye koltuk sevadasını. of allahın izniyle emın ellere teslım edılmış durumda. bunu of luda iyi biliyor. herkeste iyi biliyor. murat saral varken size ne hacet.

hakan
hakan - 10 yıl Önce

ben ofun haline üzülüyorum soyadın saral sa adaysın hala osmanlı dönemi yasanıyor ofta trabzonun en güzel ilçesi olması lazımken hatta trabzondan bile iddalı tanınan bi yer olması lazımken ama görünen köy kılavuz istemiyor yazık

taner baş
taner baş - 10 yıl Önce

Yokmu ofda başka soyad yeter artık bu zihniyet.Dünya nerede haberiniz varmı

Yaşar ÇAKIR
Yaşar ÇAKIR - 10 yıl Önce

Hayırlı olsun.

mustafa sakal
mustafa sakal - 10 yıl Önce

adaylara başarılar soyada takmamak lazım yapacakları projeleri ve kaynaklarını açıklasınlar borçları nasıl ödeyeceklerini açıklasınlar sevgili oflular projelere hizmetlere bakar hizmet etsin soyadı ne olursa olsun ofun çok eksikleri var

DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 10 yıl Önce

DEĞERLİ KARDEŞLLERİM HEPİNİZİ TANIDIĞIMIZ İÇİN TEK ADAY İSMİNİ BELİRLEMEK VATANDAŞA DÜŞMEDİĞİ İÇİN ASIL ADAY MERKEZDEN BELİRLENDİKTEN SONRA YOLUNUZ AÇIK OLSUN.SEVGİ VE SAYGILARIMLA.


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24