Salgın sürecinde kitap okuyan öğrencilere öğretmenlerinden sürpriz

Koronavirüs salgını tatilinde evlerinde kitap okumaya devam eden öğrencilerine sürpriz yapan Öğretmen Ali Paşa Baş, hazırlattığı pastaları evlerine kadar giderek öğrencilerine takdim etti.

Salgın sürecinde kitap okuyan öğrencilere öğretmenlerinden sürpriz

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle eğitim öğretime 16 Mart’ta ara verilerek uzaktan eğitime geçilmişti.

Uzaktan eğitimle birlikte eğim ve öğretimlerine devam eden öğrenciler, evde kaldıkları süre boyunca öğretmenleri tarafından farklı etkinliklerle eğitimlerine devam ediyorlar.

Of Merkez Şehit Öğretmen Ali Bulu İlkokulu 2-D sınıfı öğretmeni Ali Paşa Baş da öğrencilerinin bol bol kitap okumasını sağladı. Öğrencilerine 1400 sayfa kitap okuma hedefi koyan Baş, hedefi aşan 10 öğrenciye sürpriz yaptı.

Her öğrencisi için ayrı ayrı pasta hazırlatan Öğretmen Ali Paşa Baş, öğrencilerinin tek tek evlerine giderek kapılarında pastalarını kendilerine takdim etti. Sürpriz karşısında heyecanlanan öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Öğrencilerini bu süreçte yalnız bırakmamaya çalıştığını belirten Öğretmen Ali Paşa Baş; “Hiç beklemediğimiz bir anda böyle bir salgınla karşı karşıya kaldık. Uzaktan eğitme geçmemiz nedeniyle öğrencilerimizden uzak kaldık. Bağlantılarımızı koparmamak için velilerimiz aracılığıyla öğrencilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Bu süreçte onlar için en güzel etkinliğin bol bol kitap okumak olacağını düşündüm. Onları teşvik etmek için de böyle bir uygulama yaptım. Öğrencilerimin mutluluğunu görmek paha biçilemezdi” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2020, 01:36

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatma  Çapkın
Fatma Çapkın - 4 yıl Önce

Öğretmenimize bu ince düşüncesinden dolayı çok teşekkür ediyorum ve gerçekte öğrencilerini seviyor cok ilgileniyor.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24