Sabah 8 akşam 5 mesai anlayışının dışına çıkacağız

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı personeli ile kahvaltıda bir araya gelen TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, “Sabah 8 akşam 5 mesai anlayışının dışına çıkacağız.” dedi

Sabah 8 akşam 5 mesai anlayışının dışına çıkacağız

TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

Özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür eden Tekataş, “Sabah 8 akşam 5 mesai anlayışının dışına çıkacağız.” dedi 

 

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı personeli ile Esiroğlu İçme suyu Arıtma Tesisleri’nde bir araya geldi.

 

Sosyal tesislerde gerçekleştirilen kahvaltı programında personelle istişare ve deneyim paylaşımı gerçekleştiren Genel Müdür Tekataş, tüm personele gayretli çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

 

İŞİMİZİ DOĞRU YAPACAĞIZ

Büyükşehir Belediyesi çatısı altında TİSKi ailesinin büyük bir aile olduğunun altını çizen Ali Tekataş, “İşin mutfağında sizler varsınız. Gayretlerinizin artarak devam etmesini rica ediyorum. İşimizi en doğru şekilde ve büyük bir azimle yapacağız. Bunun için sabah 8 akşam 5 mesai anlayışının dışına çıkacağız. İnşallah hep birlikte çok güzel işlerin altına imza atacağız” diye konuştu.

     

YANLIŞA HAKKIMIZ YOK

‘Halka hizmet Hakk’a ibadettir’ anlayışı ile hizmette bulunduklarına dikkat çeken TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, “Sistemsel anlamda eksiklerimiz hala var ancak bir kez dahi olsa haksız olmaya, yanlış yapmaya hakkımız yok. Her işimizi en güzel şekilde yapmalıyız. Sizlere cani yürekten güveniyorum. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

EN BÜYÜK GELİR TASARRUF

Yeni dönemde en büyük gelir arttırıcı kalemlerinin tasarruf olacağına da değinen Genel Müdür Ali Tekataş, personel buluşmalarını her zaman gerçekleştireceklerini belirtti. Tekataş, kahvaltı sonrası personelle hatıra fotoğrafı çekildi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24