Saadetli İrfan Saral ev ev, dükkan dükkan dolaşıyor

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, partililerle birlikte seçim çalışmalarına start verdi.

Saadetli İrfan Saral ev ev, dükkan dükkan dolaşıyor

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi’nin Of Belediye Başkan Adayı olan İrfan Saral, seçim çalışmalarına başladı.

 

Parti yöneticileri ve medya ekibi ile birlikte ziyaretlere başlayan Saral, her kesimi kucaklamaya çalışıyor. Evleri teker teker dolaşarak tanıtıcı broşürler bırakan Saral, esnafı ve kahvehaneleri de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ediyor.

 

Bir çay ocağı ziyaretinde Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Köşe Yazarımız İzzet Keleş’le karşılaşan Saral, Yaşar ve Keleş’le de bir süre sohbet etti.

 

“Kimisi tamam diyor, kimisi Ak Parti’nin adayını bekleyelim diyor”

Ziyaretlerini Yaşar’a değerlendiren Saral; “Adaylığımızın belirlenmesinin ardından seçim startımızı verdik. Ev ev, hane hane, esnaf esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Adaylığımızı anlatıyoruz. Bu işin bireysel olmadığını bir ekip çalışması olduğunu anlatıyoruz. Halkımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Desteklerini verenler de var. Diğer partilerin adaylarını bekleyelim diyenler de var. Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah halkımızın destekleri ile 30 Mart’ta Of Belediyesi’ni Milli Görüş ailesine katacağız” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
dursun varank
dursun varank - 10 yıl Önce

inşallah

Abdullah baba
Abdullah baba - 10 yıl Önce

inşallah irfan abi kazanır.

oflu.
oflu. - 10 yıl Önce

kardeşim sana belediye başkanlığı yakışır allah yardımcın olsun.

OFSPOR.
OFSPOR. - 10 yıl Önce

DEĞERLİ KARDEŞİM İRFAN DİĞER ADINI SEN BİLİRSİN TABİKİ DOLAŞACAKSIN SANA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAKIŞIR BUNU BENDEN BAŞKASI YAZAMAZ DEĞİLMİ.

HASAN AKYÜZ
HASAN AKYÜZ - 10 yıl Önce

DEĞERLİ DOSTUM SİYASET ARENASINDA BAŞARILARININ KATLANARAK DEVAMINI DİLİYOR;BU YOLDA HAKKI HAK BATILI BATIL BİLEN BİRİSİ OLARAK BAŞKANLIĞIN OF'A ÇOK ŞEY KAZANDİRACAĞI DÜŞÜNCESİYLE ALLAHA EMANET OL DİYORUM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24