Saadet’in adayı İrfan Saral’dan Of Havadis’e ziyaret

Gazetemizi ziyaret eden Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, Of’ta Saadet Rüzgarının estiğini belirterek 30 Mart’ta Of Belediyesi’nde Milli Görüş bayrağının dalgalanacağını iddia etti.

Saadet’in adayı İrfan Saral’dan Of Havadis’e ziyaret

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’a bilgiler verdi.

 
ALTI AYDIR SAHADAYIZ

Yaklaşık 6 aydır Of’u baştan sona dolaştıklarını belirten Saral, “Erken kalkan erken yol alır. Biz de yola çok erken çıktık. Of’umuzu baştan sona dolaştık. Gidilmedik kapı neredeyse kalmadı. Seçime kadar inşallah gidemediğimiz yerlere de gideceğiz. Gittiğimiz yerlerde halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. İnşallah 30 Mart’ta Of Belediyesi’ni yeniden Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştıracağız” dedi.

 
ANKET DEĞİL, SANDIK BELİRLEYECEK

Of’ta Saadet Rüzgarı estiğini belirten Saral; “Eski Başkanımız olan Oktay bey, geçenlerde bir anket yayınlamış. Of’ta Saadet değil Ak Parti rüzgarı esiyor demiş. Madem öyle bir rüzgar yok, neden Saadet rüzgarı esmediğinden bahsediyor ki. Bizim oyumuzu yüzde 37 seviyelerinde, Ak Parti’nin oyunu da yüzde 60’larda göstermiş. 30 Mart’a az kaldı. Of halkı anketlere değil, sandığa gidince son sözü söyleyecek. Halkımızın arasında dolaşan bizleriz. Bizler halkımızın verdiği sözlerle bakarız. İnşallah 30 Mart’ta da gerçek ortaya çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

 
BAŞBAKAN DA MUHALEFETTEYKEN HİZMET ETTİ

Muhalefette olmalarının Of’a hizmet etmeye engel olmayacağını belirten Saral; “Sayın Başbakanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçildiğinde Partisi iktidarda değildi. Ama Sayın Başkanımız İstanbul’a önemli hizmetler ve yatırımlar kazandırdı. İnşallah bizler de seçildikten sonra tüm kurumlarımızla birlikte hareket ederek Of’umuzun ihtiyaçlarını çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

 
BU GENEL DEĞİL, YEREL SEÇİM

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin genel seçim havasına sokulmaya çalışıldığını belirten İlçe Başkanı Vahapoğlu, “Sayın Başbakan ve adayları bu seçimi genel seçim havasına sokmaya çalışıyorlar. Ama bu seçim yerel bir seçim. Yerelde halka hizmet sunulacak. Halkımız buna iyi karar vermeli. Kapısını çalabileceği, sorununu çözüme kavuşturabileceği bir başkan seçmeli. Başbakan gelip Of’u yönetmeyecek” dedi.

 

Ziyaretleri nedeniyle Başkan Adayı İrfan Saral, İlçe Başkanı Vahapoğlu ve Meclis Üyesi Adaylarına teşekkür eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, kendilerine başarılar diledi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
demokrat
demokrat - 10 yıl Önce

Saadet çok çalışıyor ama 30 martta iyi bir ders alacak.Siyaset din,iman işi değil inşaallah anlarlar bunu.

kemal salih
kemal salih - 10 yıl Önce

Saadet bu sefer sürpriz yapacak gibi.

Oya KIR
Oya KIR - 10 yıl Önce

Siyaset din işi değil de dinsizlerin işi midir?

çelişki
çelişki - 10 yıl Önce

yerel seçim havasında bir seçim olacağını duşunuyorum partiyi bi kenara bırakıp bu sefer demokrasi adına çakıroğluna oy verıcez sn saadet partililer hizmet için ak parti olmasına gerek yok dıyorlar da sarallardan başkasını aday göstermiyorlar ben sarallardan başkasının da ofa hizmet edebileceğini düşünüyorum.

Recep Kansız
Recep Kansız - 10 yıl Önce

Bu seçim ofta çok farklı geçeceğe benziyor inşallah hayırlısı olsun diyorum ama birilerinin ofta ders alması lazım istanbuldan of yönetilmez bir kişinin dediği ofta olmaz halkın dediği olur

SEN BİLİRSİN.
SEN BİLİRSİN. - 10 yıl Önce

YOLUNUZ AÇIK OLSUN.ŞİMDİDEN BELEDİYE BAŞKANLIĞIN HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24