Rehber Öğretmenler için eğitim projesi

Of Rehberlik Araştırma Merkezi ve DOKA işbirliği ile yürütülen "Psikometrik Uygulamalarla Çocuk Değerlendirme Testleri ve Oyun Terapisi Eğitimi" projesi 25 Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen katılımıyla Of’ta gerçekleştiriliyor.

Rehber Öğretmenler için eğitim projesi

Of Rehberlik Araştırma Merkezi ve DOKA (Doğu Karadeniz Ajansı) işbirliği ile yürütülen "Psikometrik Uygulamalarla Çocuk Değerlendirme Testleri ve Oyun Terapisi Eğitimi" projesi Of Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğü Of, Hayrat, Çaykara, Dernekpazarı, Köprübaşı,Sürmene, Araklı bölgesindeki 25 Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen katılımıyla Of’ta gerçekleştiriliyor.

1-6 Kasım tarihleri arasında Of Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen ; çeşitli Psikometrik Testler ve Oyun Terapisi Eğitimini içeren eğitim projesi Naisa Psikoloji Ekibinden Uzman Psikolojik Danışman Özcan Yıldırım ve Uzman Psikolog Sarah Merve Ahmad tarafından veriliyor.

Projenin açılışına katılan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu katılımcılara da bir selamlama konuşması yaptı. Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında ; “İlçemize hoş geldiniz. Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenler olarak çok önemli görev ifa ediyorsunuz. Rabbimden sizlere kolaylıklar diliyorum. Proje ile yeni bilgi paylaşımında bulunarak bilgi ve tecrubelerinizde, bakış açılarınızda olumlu değişimler yaşacağınıza inanıyorum. Projenizin sizlere ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Bir probleminiz, bir sıkıntınız olduğunda kapımız her daim sizlere açıktır. Rabbimden hepinize sağlıklı, kazasız, belasız, başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum.”dedi.

Of Ram Müdürü Vahdettin Özdağcı da her zaman yanlarında olan ve her daim destekçileri olan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür ederek projenin başarılı geçmesi temennilerinde bulundu.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2021, 02:53

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24