Özel eğitim öğrencilerinden yılsonu şöleni

Of’ta resmi ve özel eğitim kuruluşlarında eğitim gören özel öğrencilerin katılımıyla düzenlenen şölende öğrenciler eğlenceli anlar yaşadılar.

Özel eğitim öğrencilerinden yılsonu şöleni

Of Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Of’ta Spor İçin Engel Yok Projesi” kapsamında Of Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte özel eğitim öğrenciler hem eğlendi, hem de ürünlerini sergilediler.

 

Of Cumapazarı Yakup Türköz Mesleki Eğitim Özel Eğitim Merkezi öğrencileri ile Özel Rehabilitasyon Merkezlerinde eğitim gören özel öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmalarda özel eğitim öğrencileri eğlenceli dakikalar yaşadı.

 

Öğrenciler arasında düzenlenen halka atma, hemsball, bilek güreşi ve dart oyunlarında öğrenciler birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.

 

Halka atma yarışmasında; Yakup Türköz Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinden Selim Kurt birinci, Muhammet Mutlu ikinci, Onur Bakan ise üçüncü oldu.

 

Ortaokul geneli halka atma yarışmalarında; Duygu Soylu birinci, Ramazan Gündüz ikinci, Çetin Koç ise üçüncü oldu.

 

Hemsball yarışmalarında; Ferit Sevin birinci, Hülya Demir ikinci ve Hümeyra Yüksel üçüncü oldu.

 

Bilek güreşinin kazananları ise Selim Kurt ile Onur Çilingir oldu.

 

Etkinlik kapsamında açılan sergide ise Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Dayıoğlu Rehabilitasyon Merkezi ve Beyaz Umut Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin öğretmenlerinin de destekleriyle yaptıkları tablolar, ahşap evler, köprüler ve çeşitli el işleri davetlilerin beğenisine sunuldu.

 

Programda konuşma yapan Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu programı çok beğeniyle izlediğini belirterek; “Bu çocuklardan bir tanesinin gelecekte bir mucit olacağına inanıyorum. Bunun için bizim de ailelerinde çok emek vermesi ve gayret göstermesi gerekiyor. Onlar için herkes elinden geleni yapmalıdır. Programda da emeği geçen başta öğretmenleri olarak herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Programa; Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Siyasi Parti ve sivil toplum temsilcileri, daire amirleri, memurlar, öğrenciler ve velileri katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24