Osmanoğlu’ndan Keleş’e hayırlı olsun ziyareti

Of Medya Derneği Başkanlığına seçilen İzzet Keleş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Eğitim Bir Sen başkan adayı Yaşar Osmanoğlu, hafta sonu gerçekleştirecekleri kongre ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Osmanoğlu’ndan Keleş’e hayırlı olsun ziyareti

Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Müdürü ve Eğitim Bir Sen başkan adayı Yaşar Osmanoğlu Of Medya Derneği Başkanlığına seçilen İzzet Keleş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Of Havadis Gazetesi Ofisinde gerçekleşen ziyarete Osmanoğlu hafta sonu gerçekleştirecekleri kongre ile ilgili önemli mesajlar verdi.

 

Of’taki yaklaşık 300 kişilik Eğitim Bir Sen ailesini canlı ve diri tutabilmek için yola çıktıklarını belirten Osmanoğlu; “Of Medya Derneği olarak yaptığınız kongreniz hayırlı olsun. Sizin şahsınızda oluşan yönetiminize başarılar diliyorum. Bizler de hafta sonu Eğitim Bir-Sen ailesi olarak kongre yapacağız. 26 sene önce Rahmetli Erbakan hocamızın işaretiyle Rahmetli Kurucu Başkanımız M. Akif İnan tarafından kurulan Memur-Sen’e kaydımız 1996 yılına kadar uzanıyor. Amacımız, bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir. Üzüm yemekte de amaç çıkar değil bulunduğumuz ortamdan en güzel şekilde faydalanabilmektir. Hoşgörüyle, sevgiyle bu işi yürütmektir. Halihazırda bulunan 300 kişilik Eğitim Bir Sen ailesini canlı ve diri tutabilmek, onların dertleriyle dertlenebilmektir” ifadelerini kullandı.

 

Adaylık sürecinde Osmanoğlu’na başarılar dileyen Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş; “Nazik ziyaretleriniz nedeniyle teşekkür ediyorum. Bizlerin; gerek dernek olarak, gerek Of Havadis Gazetesi olarak eğitim birinci önceliğimizdir. Of’umuz her geçen yıl eğitim başarısını yükseltiyor. Bunda siz eğitimcilerin katkısı büyüktür. Kongrenizin hayırlı olmasını diliyor, Of’umuzun eğitimine katkı sağlamasını umuyorum. İyi olan, en iyi hizmet edecek olan kazansın. Kazanan Of eğitimi olsun temennisinde bulunuyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Eğitim Bir Sen Başkan adayı Yaşar Osmanoğlu’nun Of Medya Derneğine yapmış olduğu ziyarete Denetleme Kurulu Başkanı Of Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar da hazır bulundu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24