Onur Yurdu’nda Bayram Kahvaltısı

Kurban Bayramı nedeniyle Onur Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Of’un yönetimi, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Onur Yurdu’nda Bayram Kahvaltısı

Kurban Bayramı nedeniyle Onur Öğrenci Yurdu tarafından geleneksel hale getirilen Bayram Kahvaltısı geleneği bu bayramda da devam etti.

 

Kaymakam Eren Arslan, Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Mustafa Tosçalı, Belediye Başkan Vekili Muhammet Yılmaz, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Temsilcileri, Daire Amirleri ve çok sayıda idarecinin katıldığı kahvaltıda konuşan Kaymakam Arslan, “Birlikteliğimiz en güzel örneklerinden olan Kurban Bayramımızı idrak ediyoruz. Öğrenci Yurdumuzun Yetkilileri de bizleri böylesine güzel bir ortamda buluşturdular. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bugün Allah’ın rızasını kazanmak için akacak olan kanlar, akmakta olan Müslüman kanlarının durmasına vesile olur. Tüm İslam dünyasına barış ve huzur getirir” ifadelerini kullandı.

 

Yurt Yönetimi adına davetlerine icabet eden tüm misafirlerine teşekkür eden Cafer Paksoy, “Davetimize icabet ederek kahvaltımızda bizleri yalnız bırakmadınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Tüm halkımızın bayramını kutluyorum” diye konuştu.

 

Kahvaltı, Vaiz Hüseyin Güven’in yaptığı dua ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
erkan cevahir
erkan cevahir - 10 yıl Önce

yahu devleti temsil eden erkanı ağırlıyorsun, masada örtü yok. bu nasıl bir davet arkadaş...insan misafirine bu kadar mı özensiz olur. hayır bu eleştirmek için yapılmış öylesine bir değerlendirme değil. biraz adabı muaşeret öğrensn bazı oflular.

Fevzi AKTAŞ
Fevzi AKTAŞ - 10 yıl Önce

İlçedeki birliktelik güzel bir uygulama olmuş devlet erkanları ile din görevlisi, askeri, polisi siyaset adamları ile tam bir kardeşlik birliktelik ortaya konulmuş, vesile olanlardan allah razı olsun..

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24