Okul Caddesi bölündü

Okul Caddesi üzerinde yaşanan trafik karmaşasına Of Belediyesi’nden dubalı ve park engelleyici çözüm geldi.

Okul Caddesi bölündü
HABERİN GALERİSİ
Okul Caddesi bölündü

Okul Caddesi bölündü

Of’un en büyük sorunlarından biri olan trafik sorunu her geçen gün büyümeye devam ederken Of Belediyesi de soruna çözüm üretmeye çalışıyor.

 

Daha önce uygunsuz parkların önüne geçebilmek için cadde ve sokaklara park engelleyici beton çiçeklikler yerleştiren Of Belediyesi, uygunsuz parkların önüne geçemeyince bu kez yolları plastik dubalarla bölmeye başladı.

 

Barbaros Caddesi’nde önceki yıllarda ilk uygulaması yapılan plastik dubalarla yolu bölme ile uygunsuz parkların önüne geçilerek trafik akışkanlığı sağlanmıştı.

 

Çarşıbaşı Camii yanında da uygulanan bölme işleminin ardından Belediye ve Kaymakamlığın önünde de bölme işlemi yapıldı. Trafiğin aşırı yoğun olduğu bölgede yaya kaldırımlarına bile araç parkı yapılması nedeniyle cadde üzerinde ne araç trafiği, ne de yaya trafiği düzgün bir şekilde işlemiyordu.

 

Okul Caddesi, belediye girişinden itibaren Sağlık Ocağı’na kadar plastik dubalarla ortadan ikiye bölündü. Gidiş geliş olarak planlanan yol üzerindeki kaldırımlara araç parkı yapılmaması için kaldırım kenarlarına da çelik dubalar yerleştirildi.

 

Uygulama ile Caddede büyük bir rahatlama meydana gelirken en küçük boşluğu değerlendirmeyi ihmal etmeyen sürücüler, bu kez de bırakılan ufacık boşluklara ve kaldırımlara araçlarını park ederek trafiğin kilitlenmesine neden oluyorlar.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMED TURAN
AHMED TURAN - 9 yıl Önce

ara sokaklara yol kapatarak park edenlere de ceza yazılmalı

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24