Öğretmenlerden Kaymakam Çiçek ve Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürleri ve öğretmenlerle birlikte Kaymakam Çiçek ve Başkan Sarıalioğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

Öğretmenlerden Kaymakam Çiçek ve Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, beraberinde Okul Müdürleri ve öğretmenlerle birlikte Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

24 Kasım 1928 Atatürk’ün Millet Mekteplerine Başöğretmenlik unvanını kabul ettiği gündür. Bu özel gün 1981 yılında Atatürk’ün doğumunun 100. yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kabul edilmiş olup bu gün ülkemizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

Of’ta Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında her yıl Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığı öğretmenler tarafından ziyaret ediliyor. Bu anlayışla Of Fen Lisesinden öğretmen ve idareciler Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek’i, Şehit Ahmet Türkkan MTA Lisesi öğretmen ve idarecileri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ettiler.

Of Fen Lisesi öğretmenlerinden Kaymakam Çiçek’e ziyaret

24 Kasım Öğretmenler Günü ziyaretleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Fen Lisesi Müdürü Vehap Kurt, Coğrafya Öğretmeni Mehmet Kaykılı ve İngilizce Öğretmeni Burçin Kaykılı, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek’i makamında ziyaret etti. Günün anısına hazırlanan çiçeği İngilizce Öğretmeni Burçin Kaykılı kaymakam Çiçek’e takdim etti.

Öğretmenlere ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Kaymakam Çiçek tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak öğretmenler başarılar diledi.

Şehit Ahmet Türkkan MTA Lisesinden Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

Şehit Ahmet Türkkan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yapılan makam ziyaretleri kapsamında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyaret İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şehit Ahmet Türkkan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Temel Rıza Kofoğlu, Müdür Yardımcısı Tuna Çakır, Muhasebe Öğretmeni Fatma Sarıalioğlu’nu katılımıyla gerçekleşti. Ziyarette Muhasebe Öğretmeni Fatma Sarıalioğlu Başkan Sarıalioğlu’na günün anısına çiçek takdim etti. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da ziyaretleri nedeniyle Öğretmen Fatma Sarıalioğlu’na çiçek takdim ederek öğretmenler Gününü kutladı. Başkan Sarıalioğlu bütün öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24