Öğretmen Lisesi Öğrencisi Uras, Güreşte şampiyon

Of Taşhanpazarı Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Ufuk Aras, Trabzon’da düzenlenen Liseler arası Grekoromen Güreş Şampiyonasında 53 kiloda Trabzon birincisi oldu.

Öğretmen Lisesi Öğrencisi Uras, Güreşte şampiyon

Of’ta eğitim veren okullar, eğitimin yanı sıra sportif faaliyetlerde elde ettikleri başarılarıyla da Of’un gurur oluyorlar.

 

Taşhanpazarı Anadolu Öğretmen Lisesi 11-A sınıfı öğrencisi Ufuk Aras Trabzon’da düzenlenen liselerarası Grekoromen güreş müsabakalarında 63 kiloda il birincisi oldu.

 

Uras, Amasya’da yapılacak olan bölge şampiyonasına Trabzon’u temsilen katılacak. 

 

Başarılı öğrencilerle yemekte buluştular

Okul Aile Birliği Yönetimi ve Okul İdaresi, yarıyıl tatili öncesinde dönem içinde düzenlenen çeşitli faaliyet ve branşlarda başarılı olan öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

 

Of Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Şahin, Şube Müdürü Adem Gündüz, Okul Müdürü Yusuf Tanrıöven ve Okul Aile Birliği Üyelerinin de katıldığı yemekte konuşan Kaymakam Arslan, başarıları nedeniyle öğrencileri kutladı.

 

Okul Yönetimine ve desteklerinden dolayı Aile Birliği üyelerine de teşekkür eden Kaymakam Arslan, başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24