Öğrencilerin kahramanlık şiirleri duygulandırdı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kahramanlık” temalı 4. Geleneksel Şiir Gecesinde öğrenciler seslendirdikleri kahramanlık şiirleriyle davetlileri duygulandırdılar.

Öğrencilerin kahramanlık şiirleri duygulandırdı

Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığı öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Şiir Gecesi Of Belediyesi Sahil Kültür Merkezinde yapıldı.

 

Bu yıl “Kahramanlığa Dair” temasıyla düzenlenen şiir gecesinde öğrenciler tarafından seslendirilen kahramanlık şiirleri davetlileri duygulandırdı.

 

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Murat Sarıusta’nın sunuculuğunu yaptığı program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptı.

 

Kabahasanoğlu konuşmasında, “Üstadın adı gibi Necip bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Bizler milli ve manevi değerlerine bağlı, inancı ve idealleri uğruna fedakârlık yapacak, tarihi ve kültürü ile barışık geçmişten geleceğe köprü kuran ve idealleri olan bir gençlik istiyoruz. Aklını kiraya vermeyen, ben değil biz diyebilen, sorunlu değil sorumlu, kusursuz değil kusurlarını bilen bir gençlik istiyoruz.” diye konuştu.

 

Programda Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu öğrencileri mini bir müzik ziyafeti sunarken her okuldan bir öğrenci ülkemizin önemli şairlerinden “Kahramanlık” şiirleri okudular. Programın son bölümünde Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrenci korosu kahramanlık türkülerinden oluşan mini bir konser sundu.

 

Of çok ayrı bir yer

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; “Programda görev alan öğrencilerimizi ve onları hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bu organizasyonları ilçemizde yapan arkadaşlarımız var ama Of çok ayrı bir yer. Of’ta eğitim öğretim akademik faaliyetlerimizin yanında onları besleyen bu sosyal faaliyetler daha çok. Ben her geçen gün bir güzelinin daha haberini almaktan mutluluk duyuyorum. Bu manada İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ve ekibini tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Ömrüm yettiği kadar eğitimin yanında olacağım

Oflu olmaktan bir kere daha gurur duydum diyen Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Gençlerle gurur duyuyorum. Onları çok seviyorum ve ömrüm yettiği kadar eğitimin yanında olacağım bunun sözünü buradan veriyorum. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Programa Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Hakim Uğur Altındağ, siyasi parti temsilcileri, okul ve kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24