Of’tan İdlib’e 2. yardım TIR’ı yola çıktı

Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan drama sessiz kalmayan Of halkı, gıda ve giyecek malzemelerinden oluşan ikinci yardım TIR’ını da İdlib’e gönderdi.

Of’tan İdlib’e 2. yardım TIR’ı yola çıktı

Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan Of halkı, gıda ve giyecek malzemelerinden oluşan 2 TIR dolusu yardımı bölgeye gönderdi.

Geçen hafta birinci TIR’ı İdlib’e gönderen of halkı, gıda ve giyecek malzemelerinden oluşan ikinci yardım TIR’ını da İdlib'e gönderdi.

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi’nin destekleriyle Beşir Derneği Of Temsilciliği tarafından organize edilen yardım kampanyası kapsamında başta un ve battaniye olmak üzere gıda ve giyecek malzemelerinde oluşan bir TIR dolusu yardım toplandı.

Beşir Derneği Of Temsilciliği gönüllüleri tarafından TIR’a yüklenen yardım malzemeleri düzenlenen törenle dualarla İdlib’e uğurlandı.

Of Halının her zaman mazlumların yanında olduğunu belirten Beşir Derneği Of Temsilcisi Arif Sarıalioğlu; “Hem millet olarak hem Of halkı olarak her zaman mağdur ve mazlumların yanındayız. Allah halkımızdan razı olsun, Allah yardımlarını kabul etsin. Şükürler olsun ki birinci yardım tırımızın ardından ikinci tırımızı da İdlib’teki mağdur kardeşlerimize gönderiyoruz. İnşallah bu zulüm biter de kardeşlerimiz huzura kavuşur” ifadelerini kullandı.

Yardım TIR’ını uğurlama törenine Of Belediye Başkan Vekili Ömer Çakıroğlu, Beşir Derneği Of Sorumlusu Arif Sarıalioğlu, Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Beşir Derneği Üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24