Of’ta TEOG sınavı sorunsuz geçti

Ortaokul 8.sınıf öğrencilerinin liselere girmesinde etkili olacak olan temel Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavının ilki yapıldı.

Of’ta TEOG sınavı sorunsuz geçti

Ülkemizde 8. Sınıf öğrencileri için liselere yerleştirme sınavı olan Temel Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) Of’ta da 15 ortaokulda yapıldı.

 

25 Kasım Çarşamba günü Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınava giren öğrenciler, 26 Kasım Perşembe günü ise Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce derslerinden sınava girdiler.

 

Sınav yapılan okulları ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptığı açıklamada;  “Of’ta bulunan 15 ortaokulumuzdaki 6 yüz 8.Sınıf öğrencimiz sınava girmiş bulunuyor. Sınavda 398 sınav gözetmeni ve 14 il temsilcisi görevlendirilmiş olup sınav salonlarımızda her türlü tedbirleri aldık. Aldığımız tedbirler sonucu şükürler olsun ki hiçbir problem yaşamadık. Öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir sınav geçirmelerini sağladık. Sınava çeşitli mazeretleri nedeniyle girmeyen toplam 20 öğrencimiz 12-13 Aralık’ta mazeret sınavına girecek. Öğrencilerimizin gidecekleri lise bakımından önemli olan bu sınavın onlar için hayırlı olmasını diliyor, her şeyin gönüllerince olmasını emeni ediyorum” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24