Of’ta Peygamberimizin hayatı konulu sınav yapıldı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından tüm Türkiye genelinde düzenlenen Peygamberimizin Hayatı konulu Siyer’i Nebi yarışmasına Of’ta bine yakın öğrenci katıldı.

Of’ta Peygamberimizin hayatı konulu sınav yapıldı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD)  tarafından Türkiye Genelinde Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Hayatı konulu yarışma düzenlendi.

 

Türkiye genelinde  5 bin 587 lise ve 6 bin 304 ortaokulda gerçekleştirilen Siyer-i Nebi sınavı Of’ta 11 okulda yapıldı. Yapılan sınavın sonuçları ise 31 Aralık tarihinde açıklanacak.

 

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması'nda Türkiye genelinde 400 bine yakın öğrenci katılırken Of’ta da bine yakın öğrenci katıldı.

 

Anadolu Gençlik Derneği’nin  (AGD) organize ettiği ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sınavda Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Uzmanı Mustafa Soykök tarafından yazılan “İnsanlığın Saadeti İçin Hz. Muhammed (SAV)” adlı kitap okundu.

 

Sınav tüm Türkiye’de 81 il ve 800 ilçede gerçekleştirildi. Binlerce öğrencinin katıldığı sınava Of’ta da yoğun katılım yaşandı. Öğrencilerin yanı sıra veliler de sınav heyecanı yaşadılar.

 

SINAV SONUÇLARI 31 ARALIK'TA AÇIKLANACAK 

31 Aralık 2016 tarihinde 600 yakın ilçe merkezinde ve 81 ilde gerçekleştirilecek Mekke’nin Fethi Programlarında sınavda dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecek. Ödüller arasında Umre ziyareti, cumhuriyet altını, laptop, saat vb ilginç ödüller bulunuyor.


Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24