Of’ta Okul Spor Oyunları coşkusu yaşanıyor

Of Kaymakamlığı, Of Belediye Başkanlığı, Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla geleneksel olarak düzenlenen Okul Spor Oyunları’nın 2.sinin startı verildi.

Of’ta Okul Spor Oyunları coşkusu yaşanıyor

Okul Spor Oyunları iki aşamada gerçekleştiriliyor. Birinci aşamada; Badminton, masa tenisi, satranç müsabakaları yapılıyor.  İkinci aşamada mayıs ayında voleybol ve futbol müsabakaları yapılacak. Okul Spor Oyunları müsabakalarının açılışına; Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Süleyman Bedir ve Numan Turan katıldı.

 

Okul Spor Oyunları müsabakalarının açılışında İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu bir açılış konuşması yaptı. Kabahasanoğlu konuşmasında;  Eğitim- öğretim sadece akademik başarıdan ibaret değildir. Bu nedenle biz eğitim ve öğretimi bir bütün olarak görüyoruz. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanında sportif faaliyetler de bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. Yıl boyunca okullarımızda spor faaliyetleri çok yoğun şekilde yapılıyor. Bu Okul Spor Oyunları da bunun bir şöleni haline dönüştürülmesi anlamına geliyor. Okul Spor Oyunlarına yaklaşık 700 öğrencimiz katılıyor. Bunların ödüllendirilmesinde her zaman yanımızda olan Of Belediye başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu’na kurumum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Oyunların organize edilmesinde büyük emek veren Şube Müdürlerime ve Beden Eğitimi Öğretmenlerime de teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de centilmenlik içerisinde başarılar diliyorum.” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24