Of’ta Kurban Bayramı kutlanıyor

Kurban Bayramı, düzenlenen bayramlaşma törenleri ve kesilen Kurbanlarla coşkuyla kutlandı.

Of’ta Kurban Bayramı kutlanıyor

Kurban Bayramı, tüm İslam coğrafyasında olduğu gibi Of’ta da coşkuyla kutlandı. Kılınan Bayram namazının ardından bayramlaşma törenleri düzenlendi. Kestikleri kurbanlarla Kurban ibadeti yerine getiren vatandaşların bayram ziyaretleri sürüyor.

 

Bayram Namazını eda etmek üzere camilere akın eden vatandaşlar, Bayram Namazının ardından camii içerisinde ve cami çıkışında birbirleriyle bayramlaştılar.

 

Resmi Bayramlaşma töreni ise Of Belediyesi’nde yapıldı. Başkan Murat Saral’ın Hac’da olması nedeniyle Başkan Vekili Muhammet Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene Kaymakam Eren Arslan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Mustafa Tosçalı, Savcı Önder Ekin, Karakol Komutan Hakan Aygül, Müftü Recep Onat, Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, Belde Belediye Başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Temsilcileri, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Of Belediyesi’nde düzenlenen törenin ardından İlçe Polis Merkezi, Jandarma Komutanlığı, Of Devlet Hastanesi ve Of Kapalı Cezaevi’ni ziyaret eden protokol üyeleri kamu görevlileri, hastalar ve hükümlülerle bayramlaşıp sohbet ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24