Of'ta Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması düzenlendi

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen Kur'an-ı Kerimi Güzel okuma Yarışmasında OF ŞAT Lisesi öğrencisi Erkan Şenocak ile Of Anadolu Lisesi öğrencisi Gizem Şen birinci oldu.

Of'ta Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması düzenlendi
Of Ali Yeşilyurt İmamhatip Ortaokulunda İlçe genelindeki beş okul öğrencileri arasında Kur’an’ı güzel okuma yarışması düzenlendi.


Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından geçen yıl düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması bu yıl beş lisenin katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışmaya  beş liseden beş erkek ve beş kız öğrenci katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı ve ardından yarışacak olan öğrenciler tek tek performanslarını gösterdi.

Yarışma sonunda erkeklerden Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Erkan Şenocak , kızlardan ise Of Anadolu Lisesi öğrencisi Gizem Şen birinci oldu. Ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu verdi.

Ödülleri verdikten sonra konuşma yapan Kabahasanoğlu; “Bugün burada hiç kimse kaybetmedi. Peygamber efendimiz bir hadisinde şöyle buyuruyor; Ya Kur’an okuyan olun, ya okutan olun, ya Kur’an okuyanlara destekçi olun, ya Kur’an okuyanları sevin ama beşinci olmayın buyurmuştur. İşte ben burada derece yapan bütün yavrularımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu yapmış oldukları faaliyetler bundan sonra da devam edecektir. Ben başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Foto - Haber: Merve Sezgin

Of Ajans

Merve Sezgin

Site Editörü-Muhabir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24